Георги Тодоров

Късно снощи журналистът Милен Цветков загина при тежка катастрофа в София. Няма никакво значение кой го харесва и кой не. Личната оценка за неговата работа нека си я има всеки.
Нещото, което ме накара да напиша тази публикация е, че поредният нормален човек, който е решил да спазва правилата бе премазан от посредствеността и сбърканите ценности, които изгради това общество.

Този дрогиран човешки боклук, който е виновен за престъплението е продукт на същото това общество.
Не употребявам алкохол. Той ме отвращава. Да не говорим за наркотиците.
Ние сме съучастници в това, защото такива келеши, на които мама и тати им осигуряват всичко станаха мода в България.

Те са харесвани, търсени, та даже и налагани като образи от екрана. Всеки ден, навсякъде около нас виждаме пияни изроди, които се качват зад волана, а ние се правим, че не ги виждаме докато не убият някой, който просто е решил да спазва правилата. Хиляди българи загубиха живота си така!
След 5 дни този инцидент ще бъде забравен. Няма да ги има хилядите публикации и ще чакаме следващата жертва на безумието по българските пътища. Може да съм аз, може да сте Вие!
Това ще продължи дотогава, докато такива боклуци не получат безпощадно наказание. Когато си пил или си дрогиран и убиеш човек на пътя, това не е престъпление по непредпазливост, а умишлено убийство по особено жесток начин! Точка!
Всичко ще продължава, докато се опитваме да заобикаляме нормите, законите и правилата. Този път това заобикаляне е с цената на погубен живот на баща, син, приятел, съпруг.
Светъл път към вечността на Милен Цветков!