police2204131

ОБНОВЕНА

Днес малко преди 13.00 часа е станало тежко пътно-транспортно произшествие, при което има загинал човек. Джип и лек автомобил –  „Опел Корса“ с търговищка регистрация и „Хюндай“ с русенска регистрация. са се сблъскали при трагичният инцидент.

Това е причината временно да бъде спряно движението по пътя Варна-София в района на с.Малиново. Обходният маршрут е Малиново – Прелом – Севлиево и обратно.

8 коментара

  1. Е,не.Т’ва е доказателство,което показва в България има хиляди да не кажа милиони глупави хора как може дете на 4 месеца да почине.БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА!!!

  2. biva li taka bebe na 4 meseca da po4ine

  3. Безумие, многобройните паметници на загиналите в тази отсечка на пътя се увеличават всеки ден. Кой не прави нищо, за да се спре това?

  4. Пеинсия на 64 г се качила в джипа и оп етепа другото семейство.Но оня гледа отгоре иси ги прибра и пенсията и хенаму. Там му е местото но сори за другото невино семейство…

  5. Има и по лесни начини да се утрепете ако искате , НЕ НА ПЪТЯ , ТАМ ИМА ХОРА НА КОИТО ИМ СЕ ЖИВЕЕ.

  6. Ееееее, мама му дейба бе, бива ли невинно бебенце на 4 месеца да загине така нелепо , заради това ,че някой е решил да се прави на герой на пътя.
    А спрете се вече бе, мамка ви малоумна

  7. prosto sitoaciqta beshe ne obqsnima

Comments are closed.