Novagod101142Нова година ловчалии ще посрещнат с концерт на открито на естрадната прима Росица Кирилова. Заедно с нея на сцената на площад „Тодор Кирков“ ще излязат актьорът Иво Танев, Ангел Ковачев, по-известен като единия от участниците в творческия дует „Ангел и Мойсей“, и местни изпълнители. Това съобщи днес кметът Корнелия Маринова.

Концертът започва в 22.30 ч. на 31 декември.

Точно в полунощ настъпването на Новата година заедно с ловчалии ще отпразнуват кметът Корнелия Маринова и заместниците й. Всички, предпочели да посрещнат 2016 година на площада във Вароша, ще могат да вдигнат наздравица с чаша вино, подсигурено от организаторите на събитието. Средствата за провеждането му не са бюджетни, а от дарител, уточни кметът.

 

6 коментара

  1. Росица Кирилова е прекрасна изпълнителка,просто тя не е комерсиална и не се адаптира към новите “трендове”в музиката,но песните които е изпяла си остават любими за много българи !

  2. За всеки влак си има пътници. Далеч е от рок фестивалите на Мин Чо, но пък е в новогодишната нощ. И за Росито ще се намерят слушатели.

  3. Господин Керезов ,новото ръководство на община Ловеч успя да направи празник на площада за нова година ,нещо което предшествениците им за 12 години не можаха.Надявам се хората да излязат и да празнуваме заедно.Нека покажем ,че Ловеч е жив

Comments are closed.