obshtina301111Започва изплащането на възнагражденията на СИК, участвали в изборите за народни представители 2014, съобщават от Община Ловеч. Членовете на СИК в града може да получат парите си от 8.30 ч. до 16.30 ч. без прекъсване в стола на Домашния социален патронаж (на партера на общината) на 16 и 17 октомври. На 20, 21 и 22 октомври възнагражденията ще се изплащат на касата на община Ловеч.

     Заплащането на членовете на СИК в населените места ще се извърши на 17 и 20 октомври при кмета на кметството или кметския наместник, а на 21 и 22 октомври – в касата на общината.

     Получаването на възнагражденията става лично срещу представяне на лична карта или нотариално заверено пълномощно и удостоверение от РИК.

     Лицата, участвали в СИК, които сами внасят здравноосигурителни вноски, подават декларация образец № 7 „Данни за възникване на задължение за внасяне на здравноосигурителни вноски и за избрания осигурителен доход на основание чл. 40, ал. 5, т. 1 от Закона за здравното осигуряване“. Началната дата на периода, за който възниква задължението им за внасяне, е 6 октомври 2014 г.

     Срокът за подаване на декларацията образец № 7 в НАП е 25 ноември 2014 г.

1 коментар

  1. И накрая простаци цигански и турски вземете да отсечете и тези красиви дървета в центъра на Ловеч ,та още повече да го загрозите вие псета диви азиатски!

Comments are closed.