От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщиха подробности за инцидента с 42-годишна жена, която е пострадала в новогодишната нощ. Непосредствено след настъпване на новата година , около 01.00 ч.  жената е празнувала в междублоковото пространство на бл. 327 в ж.к. «Младост» , когато е била простреляна.

Пострадалата е откарана за лечение в Плевен. Служители на РУ Ловеч са започнали незабавни оперативно-издиврателни мероприятия под наблюдението и ръководството на Районна прокуратура-Ловеч.

Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Полицаи от РУ Тетевен разследват  домова кражба, сигнал за която е получен на 01 януари. По данни на собствениците в периода от 25 декември до 01 януари е проникнато в къщата им в гр.Тетевен, откъдето е отнета метална каса с намиращи се  в нея около 2000 лв. , 1800 долара и документи. Работата по случая продължава.

На 03 януари около 15.40ч. в РУ Луковит е постъпил сигнал от 34-годишна жена, че неизвестни са отнели сумата от около 50 лева от личния и автомобил, паркиран в неохраняема местност, в близост до пещера “Проходна”  край Карлуково.  Работата по случая продължават служители на РУ Луковит, образувано е досъдебно производство.