dupkilovech2502151Павлин Иванов

Втори ден след публикацията ми за опасно пропадане на пътен участък на „Баховско шосе“ няма следа от намерение за обезопасяване и предпазване на пътуващите от инцидент.

Няма следа и от идея за някакъв ремонт.

След като не се предприема нищо за опазване на живота и здравето на хората, както и на тяхното имущество, за какво са ни тогава всички скъпоплатени ръководители, инспектори, надзори, всякакъв измислен и неработещ контрол?

Прекалено много хора получават обществени средства. Може би това е причината за бездействието – всеки разчита някой друг да му свърши работата.

Проблемът е елементарен – когато някой се пребие и дойдат националните телевизии и медии, ще има плач и посипване на главите с пепел и много бързи действия, но след дъжд качулка.

Не искам да съм лош пророк, но всички предпоставки за тежка катастрофа с трагични последици са налице. Остава със свито сърце да очакваме кои ще бъдат жертвите на общинският непукизъм и неглижиране на проблемите на ловчалии.

4 коментара

  1. Какво му е опасното!?Да снимам ямите по улиците “Отец Паисий” и “Иларион Ловчански”,искате ли????И тогава ще водим дебати.От близо две-три години таксиметровите отказват поръчки по тези места.И господ още три мандата да му даде на вожда!!!

  2. Tova e nai bezopasniq i nai prqk pyt do lovech ot selata Slavqni,Bahovica,Lisec
    udoben kakto za shofiori taka i za velosipedisti no to otkakto stane nqkoq tragediq sigurno shte zapochne da im puka togava no nali vsichki znaete che
    otkakto kolata se obyrne pytishta mnogo da se nadqvame da nese stigne do nqkoq tragediq vse pak idvat izbori vmesto da pravqt chetki pred izbiratelite t.e nas te reshavat da si zatvarqt ochite.
    Naglosta na tiq hora krai nqma predi mesec moi priqtel pochina pri katastrofata na krastovishteto do mehanoto zashto svetofarite se izkluchvat sled 21:00 chasa tova e edna ot nai opasnite pytni otsechki zashto svetofarite nerabotqt i noshtem pitaite upravnicite no ako tova beshe nqkoi tehen sin ili dyshterq vednaga shtqha da promenqt vsichko
    no nali ne e i svetofarite nerabotqt tam trqbva da ima kameri no nqma otkakto stana tragediqta reshiha uj da vzemqt merki ama samo uj.

  3. Трябва да проверя. Но не е само тя. Има неработещ строителен надзор. Скъпоплатен! Имаме неработещ инвеститорски контрол.Имаме много органи, на които не им пука! Такива са нещата

  4. коя е фирмата краднала паричките?

Comments are closed.