logorb1009141Приятели,

Благодарим за силната подкрепа, която дадохте на кандидатите и каузата на Реформаторския блок на проведените избори.

Заедно поставихме началото на необратим процес, който трябва да завършим идната неделя. Предстои да направим решителната крачка за да освободим Ловеч от порочния и пагубен модел на управление, наложен от БСП и ДПС.

Дойде време всички почтени граждани от столицата на Левски да застанем срешу страха от задкулисието и икономическата зависимост от мафията. Управлението на Казанджиев и неговата партия се превърна в синоним на лоялност към ДПС и свързания с нея престъпен бизнес.

Време е да им кажем, че повече няма да ги търпим!

Ние от Реформаторския блок, като заставаме до кандидата за кмет от ГЕРБ, заявяваме своята готовност да споделим отговорността за управлението на Ловеч в името на демократичните ценности, морала, просперитета на Ловеч и всеки негов гражданин.

Ние направихме своя избор и призоваваме всички вас, симпатизантите на Реформаторския блок, да подкрепите промяната в Ловеч. Заедно ще успеем!

 

Предизборен щаб на Реформаторски блок

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикация по договор

3 коментара

  1. Здрасти, приятелю Заверджиев! Как е животът като партийно ангажиран човек, по-сладко ли се спи? 🙂
    Толкова много ли искам, една добра дума за жената, която има мераци да ме “оправи”? Къде съзря тук романи в томове?

    Хайде, бъди здрав и успешен общински съветник, в теб ми е надеждата. Аз ще стискам палци от разстояние, ще държа под око депутатката Маринова какви ги върши, ако случайно не я огрее за кмет.

  2. Приятели, да бяхте написали поне една причина защо да гласуваме ЗА кандидата на ГЕРБ. Поне една добра дума за този кандидат, колко е умен, красив, честен, почтен.
    Така оставам с чувството, че ни пробутвате тайно нещо, увито в целофан. Може да е бонбон, а може и да не е. Вие какво мислите по въпроса не става ясно.

    1. debelaka, за теб и 4 тома , като “Война и мир” да напишат реформаторите, ти ще поискаш и пети том с причини. А като се замисля на теб никой нищо не пробутва, каквото и да е било. Ама нали ти еднолично, както партизанин хваща гората, дезертира от Ловеч или те бъркам с Гюро Михайлофф…

Comments are closed.