grishafilipov806151Христомир Василев

Наред с гробовете на други именити българи, така и гробът на премиера на България /1981-1986/ Гриша Филипов, направил много за с. Дойренци години наред продължава да тъне в бурени и храсти. Не се изисква много от Община Ловеч, воглаве с кмет Казанджиев, за да се почете паметта на единствения министър-председател, погребан в Ловешка община.

Бивш държавник е все пак, пък било то и в спорно време. След като синът му професор Лъчезар Филипов и внучката -авторка на бестелъри Людмила Филипова не намират време да го направят.

1 коментар

  1. Хрис, добре си е в буренака. Където е мястото на всички, свързани с тоталитарния режим в България.

    “Лъчезар Филипов бил професор в някакъв институт за космически изследвания към БАН, но иначе се занимавал с извънземните и търсел доказателства, че не сме сами във Вселената. С помощта на екстрасенси се опитвал да разгадае житните кръгове, които оставяли същества от други планети, за да търсят контакти с нас… Страхотна научна дейност, за която плаща българският данъкоплатец. ” Страшен учЕн, вероятно нямаш представа колко идиоти като него са се накичили с кухи титли и смучат парите за истинска наука.

    Не си слагай грях на душата, нека тънат в забрава и предателите, и лигавите им наследници, и черните им дела.

Comments are closed.