gerbkoncert3009141ГЕРБ кани жителите на област Ловеч на предизборен концерт с участието на ансамбъл „Българе“, Поли Генова, трио „Уникалните гласове“, Веселин Маринов, Мишо Шиков Бенд и народната певица Албена Вескова на 1 октомври от 18.30 ч.

В подкрепа на кандидатите за народни представители на ГЕРБ ще пристигне заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборния щаб Цветан Цветанов. Събитието ще бъде на пл. „Екзарх Йосиф I“.

По-рано през деня, на 1 октомври, Цветан Цветанов и кандидатите на ГЕРБ ще се срещнат с троянци от 16.00 ч. в залата на НЧ „Наука“. Любимецът на троянската публика Веселин Маринов ще пее специално за своите приятели от града.

 

Платена публикация по договор

Купуването и продаването на гласове е престъпление

11 коментара

  1. Ц.Ц.и компания директно да влизат в Ловешкия затвор!!!!!!!!

  2. От кого ги пази толкова полиция?Сигурно от любовта на избирателя.

  3. Шъ пропуснъ тъз радост да видъ кУрнелиъ на трибунтъ.

  4. Не е вярно, че се отлага, лично се обаждах в офиса на ГЕРБ – в 18.30 на площада пред общината ще е. Там сме – да гледаш ансамбъл “Българе” и да слушаш “Уникалните гласове” е удоволствие, което си струва.

    1. Честно казано, предпочитам да си платя билетче и да гледам хубави концертни изпълнения в по-добра компания.

  5. Винаги съм се чудил – защо подобни изяви на Герб, БСП и другите “по-заможни” политически партии не се включват в “Културните календари” на Ловеч и Троян?

    Изобщо – цялата предизборна кампания да се отбелязва като “месец на политическата кОлтура”.

    Толкова циркови трупи, клоуни, музиканти, жонгльори, балансьори, факири, екзотични животни, дресьори на мишки и всякакви циркаджии – кога друг път може да се види с такава концентрация само за един месец?

    И колко много разказвачи на “Приказки от 1460 нощи” /колкото е един мандат/. Предполагам г-н Цветанов днес ще разкаже приказката “Как отървах затворът”, както и неостаряващата приказка за “Али Бобо и 240-те разбойника”

    Най-забавни обаче са автоинтервютата на политическите артисти, които сами си задават правилни въпроси и сами си отговарят. Понякога дори партията ги подсеща какви точно въпроси да си самозададат и как точно да си самоотговорят. Добре би било всички тези автоинтервюта да се съберат в една книжка, на която да се сложи заглавие “Идиотски интервюта”. И да се четат между изборите.

    Има само един проблем. Благодарните потребители на политическата кОлтура ще трябва сами да си четат, защото Циркаджиите между изборите се потапят някъде, минавайки в дълбока политическа нелегалност и не може да им видиш очичките. Можете да ги видите и чуете само в предизборния кОлтурен месец. Даже не можете да се разминете от толкова много циркаджии… опссс – политици бе….

  6. Концерта се отлага.

  7. Някой може ли да ми даде линк към фейсбук групата ” Потта на Веско е целебна ” ?

  8. мноо пот шъ са лей!вземете си спасителни пояси или жилетки.

  9. Скромна кампания, шатри, сцени на площада. Пари народни. Веселин Маринов пее, а тяхната полиция ни пази. Начело с Цветан Цветанов.

Comments are closed.