67-годишна жена е пострадала при пътен инцидент в Троян, съобщават от ОД на МВР Ловеч. Инцидента е станал вчера, около 12 часа, в зоната на кръстовището между улиците «Бочо Попов» и «Пейо Яворов». 55-годишен при движение на заден ход е блъснал 67-годишна пешеходка.

След произшествието водачът е спрял и е пожелал да откара потърпевшата към болница за оказване медицинска помощ, но тя е отказала. Половин час по-късно, жената е почувствала болки в кръста и сама е потърсила медицинска помощ, като сигнал за произшествието е получен в РУ Троян именно от ФСМП в града.

След преглед пострадалата е освободена за домашно лечение, а на водачът е съставен акт за нарушение на ЗДвП.

Електрическа резачка и храсторез са откраднати от наследствен имот в с. Дебнево. Сигнал за кражбата е получен в РУ Троян на 29 февруари, като по данни на собствениците, в имота е проникнато в периода от 12 часа на 28 февруари до 11 часа на 29 февруари. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Около 100л. моторно масло и 50кг. метал са отнети от заводски трафопост в северната индустриална зона на Ловеч. Сигнал за кражбата е получен в РУ Ловеч на 29 февруари, а по случая е образувано досъдебно производство.