На 15 октомври 2018 г. в град, Тетевен бе даден старт на реализацията на Проект „Основен ремонт на водопровод, тротоарни и улични настилки по улица „Иван Вазов” /от отсечката от края на централната част до пресечката с Централна Кооперативна Банка/.

Проектът предвижда да се подмени водопровода и водопроводните отклонения в отсечката, по която ще се извършва ремонта и улицата да бъде превърната в пешеходна зона. Ще бъде положена настилка от бетонови павета, ще се изгради отводнителна система, ще бъдат обособени пешеходни зони, места за отдих и др. Целта е да се подобри средата на живот чрез благоустрояване на обекти публична общинска собственост.

Финансирането на проекта е осигурено чрез целеви средства от Министерство на финансите. Фирмата изпълнител на проекта е ,,Генов и Ко“ ЕООД гр. София.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, пожела успех на изпълнителя, бързо и качествено изпълнение на проекта. На събитието присъстваха Борис Врабевски – Зам.-кмет на Община Тетевен, Тони Стоев – Зам.-кмет на Община Тетевен, Свилен Русинов – Зам.-кмет на Община Тетевен, Мария Стойчева – Председател на ОбС Тетевен, общински съветници, граждани.