Вчера около 12.10ч. на ул.”Възраждане” в гр. Луковит, 67-годишна пешеходка е блъсната от лек автомобил, управляван от 90-годишен, правоспособен водач от гр.Тетевен. Потърпевшата жена е прегледана в болница и е освободена. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна,  съставен му е акт за нрушение на ЗДВП.

На 31 октомври около 20.40ч. на ул.«Шипка» в гр.Ловеч, 18-годишно момиче от с.Галата при управление с несъобразена скорост на лек автомобил «Сеат» е загубило контрол върху управлението след което автомобилът се е ударил в стена на частен дом. При инцидента леко са пострадали водачката и  3-ма пътници в превозното средство. Пробата за алкохол на младата шофьорка е отрицателна. Съставен й е акт за нарушение на ЗДВП.

Вчера, около 18.30ч. на ул. «Цар Иван Александър» в Ловеч, товарен автомобил «Ивеко» управляван от 45-годишен мъж от Плевен  е навлязъл в платното за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил «Мерцедес». В резултат на сблъсъка 59-годишния водач на лекия автомобил е настанен в МБАЛ-Ловеч със  счупено ребро. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни, а на водачът на «Ивеко»-то е съставен акт по ЗДВП.