Нова проверка на служители от общинския отдел „Контрол и сигурност“  към Община Ловеч, извършена след 15 часа на 20 септември, констатира, че тротоарът на ул. „Стара планина“  в кв. „Младост“ е освободен от стоки.

По-рано през деня с констативен протокол бяха описани неправомерно разположени стоки по тротоара, като собствениците на „Братя Веселинови“ ЕООД бяха предупредени до 15 часа да ги разчистят. С акцията се ангажира лично заместник-кметът на Община Ловеч Даниел Колев, тъй като въпреки по-предишни предупреждения и съставени актове, тротоарите продължиха да се ползват като „търговски площи“. Това пък  принуждават минувачите, между които деца от близкото училище,  да ползват пътното платно, а това е опасно за тяхната безопасност.

На 31 август т.г. общинските служители връчиха четири протокола за предупреждение на четири от петте фирми, разположени на улицата. Община Ловеч предупреждава всички фирми да не заемат неправомерно тротоарни пространства.

3 коментара

  1. Чакаме най-сетне и следното заглавие: ” Лично зам.кмет Колев се ангажира в град Ловеч повече да не се виждат каруци, биволици и крави”!! На това му се казва ангажимент! Стига с тия смешни ПР статии, как се разчистил тротоара за няколко дена! Протоколи ще ми пишат. И докога с тия протоколи? Никъде в дописката не пише за глоби по Общинските Наредби! Ако въобще ги е чел зам.кмета..

    1. …”Тротоарът на ул. „Стара планина“ в кв. „Младост“ е освободен от стоки” Четете ли се въобще какви ги копирате? Къде е улица „Стара планина“, къде е кв. „Младост“?

Comments are closed.