litex208131ОДМВР Ловеч

На 04.08.2013г. от 21.00ч. на стадона в гр.Ловеч ще са проведе футболната среща от първенството на РБългария между отборите на Литекс-Ловеч и Ботев-Пловдив. На градския стадион и  прилежащата територия ще бъдат разположени над 100 полицейски служители за осигуряване на реда по време на мача и запазване на общественото спокойствие.

Поради очаквания интерес към срещата се налага феновете на ФК „Литекс” да се предвижват до стадиона през кв. „Вароша” или Железния мост при ул. „Стефан Караджа”. По същият маршрут ще се извършва и изтеглянето им след края на мача.  Привържениците на „Ботев” ще преминават  по пътя с.Сливек, с.Горно Павликени, пътя Севлиево-Ловеч, кръстовището на сектор „Пътна полиция” и по ул. „Кубрат” до Спортна зала-Ловеч, където ще бъде обособен паркинг за МПС на пловдивските фенове.

Традиционно до спортното съоръжение, полицейските служители няма да допускат малолетни лица без придружител, лица във видимо нетрезво състояние и всички посетители ще бъдат подложени на щателни проверки за притежание на пиратки и др. взривоопасни вещества.