tv72904151Павлин Иванов

Въпреки, че не харесвам манипулативното държание на TV7 от недалечното минало, сътворените евтини жълтини, липсата на елементарен професионализъм към онези моменти от нейното минало, няма как да одобрявам случващо се днес в София!

България е правова държава и случващото се в последните часове в София, пред и в сградата на телевизията е НЕДОПУСТИМО!

Не е възможно в европейска държава подобна саморазправа с медия!

Не е възможно в цивилизованият свят неясна правна формулировка, неясно дали отговаряща на закона, неясно по какъв правен критерии да се саморазправя с частен юридически субект!

Това е срам за България, който час по-скоро трябва да прекрати безумието!

4 коментара

  1. Благодарение на цирковете дето се спретват ежедневно, изтървахте главния проблем. Българска земя ще може да се притежава от офшорки.

  2. Нима наистина е правова държава? Изобщо държава ли е или отдавна е само територия?

  3. да, никъде не си написал. Но доста са апологетите на ТВ7, които го написаха. Айде бе, това ли е квинтесенцията на свободното слово?

  4. Какво “свободно слово”? Това си е най-обикновено изпълнително производство… като им е мила на собствениците ТВ7 – да бяха дали като обезпечение някой имот… защо никой не казва кому какво дължат по този изпълнителен лист? на КТБ? на Бареков? по същия начин закриха телевизията на Бойко Станкушев – Ден… Някой да си спомня за нея?

Comments are closed.