“БСП за България” представя своите кандидати за народни представители. Днес, на вашето внимание водачът на листата Ирена Анастасова и вторият Минчо Казанджиев.

Ирена Тодорова Анастасова

Родена през  1955 година в гр. Монтана. Омъжена е и има едно дете.

Магистър по „Философия” – СУ „Св. Климент Охридски”, специализации – социология и организация и управление на образованието.

Дългогодишен директор на училище на 125 СУ „Боян Пенев”- София. Носител на наградата „Неофит Рилски” на МОН,  на отличия на Столична община за принос в столичната образователна система, на СБУ към КНСБ, на синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа” за активно социално партньорство.

Член на НС на БСП; Съпредседател на Федерация „Средно образование” към ВС на БСП; Общински съветник в Столичен общински съвет от 2015 – 2017г.; Народен представител в 44-то народно събрание – заместник – председател на Комисията по образование и наука и секретар на парламентарната група на „БСП за България”.

 

Минчо Стойков Казанджиев

Роден  е през 1957 г. Семеен с две деца.

Магистър по икономика – СА „ Д. А. Ценов “. Следдипломни квалификации в областта на финансите, маркетинга и мениджмънта и контрола.

Работи в сферата на мениджмънта и финансите. Три мандата кмет на община Ловеч.

Член на БСП.  Ангажиран  с проблемите на българските общини – за повече права и самостоятелност; Специален закон за Северозападен икономически район,гарантиращ привличане на инвеститори, по-високи доходи и заетост; Пенсионна реформа, гарантираща достойни старини на хората; гарантиране на добро и достъпно здравеопазване.

 

Платена публикация по договор.