kuchetalovech502141Павлин Иванов

Втори Януари. Ранна утрин. Студ. В парка се срещат двама случайни минувачи. Единият води огромно куче.
– Здрасти!
– Здрасти!
– Голям студ, а?
– Ужас !
– Искаш ли да се сгрееш?
– Искам!
– Шаро, дръж !!!

Та така и в Ловеч. Кмета Казанджиев е пуснал нови глутници кучета в Ловеч, грижейки се в студените зимни дни за ловчалии. Досега винаги съм си задавал въпроса ЗАЩО, но този виц ми подсказа отговора, който винаги ми е убягвал.

Връщам си назад всички критики към кмета Казанджиев по отношение на глутниците кучета в града. Очевидно е, че не съм разбирал очевидното, а именно – грижата за хората в студа!

След като изяснихме полезността на глутниците бездомни животинки през зимата и вече сме по-спокойни, все пак, не мога да си отговоря, защо градоначалника пуска кучетата по улици и площади през лятото?

Знам, че има логично обяснение, което ми убягва и затова ще търся други вицове.

Днес, на площада пред ОББ, малка, но сплотена глутница от 5 (пет) кучета с весел лай гонеше ловчалии за да се постоплят.

Благодарим ти кмете Казанджиев!

32 коментара

  1. Няма толкова неграмотни и изпълнени със злоба изказвания… Може би ако собствениците на кучета от заводските не ги пускаха да се разхождат самостоятелно из квартала, то любимците им нямаше да свършват на завоската поляна. Как пък един не потърси метод за справяне с проблема, различен от Сталинския…

    1. Кунчева, чакаме на теб да потърсиш и намериш решение за справяне с проблема, различен от Сталинския. Но ако може по-бързо, докато не са ни оглозгали четириногите!

  2. Все едно в джунгла живеем! Трябва сами да се защитаваме от животните. За чии х..й ни е кмет тогава!!!!!

  3. Обичаш или не обичаш лошите кучета няма да те питат за това. Всичко се очаква от тях. И хора, които ги хранят те се озверяват и хората не могат да минават спокойно с колело. Този, който не е бил гонен от кучета няма как да знае. Затова говорете след като разберете какво е !

  4. Снощи около 19 часа съсед стреля със законно притежаваната си ловна пушка от прозореца на апартамента си по глутницата общински кучета в квартал Здравец, бях толкова шокирана от възпроизведения изстрел , че не успях да разбера съседа от първият етаж ли беше или този до мен от втория. Ако по центъра са кучетата от снимката, елате в крайния квартал, за да разберете какво означава глутница, която наброява около 50кучета,които вече разкъсаха повече от един домашен любимец, така наречената заводска градинка, на която има табела
    “Частна собственост”, вече се е превърнала в кучешко гробище, където има около 10 гроба със заровени и убити от изпуснали нервите си съкварталци и два гроба на домашни кучета, които са били разкъсани от глутница безстопанствени кучета.

  5. В Плевен ще отварят нов китайски ресторант със специалитет “кучешко”. Така, че не се ослушвайте, ами хващайте кучетата и ги предавайте за изкупуване.

  6. Днес към 8 и 30 същата група бе от 6 (шест) елитни екземпляра и се разхождаше жизнерадостно по тротоара на бул. България, на около 120 метра от входа на училище “Васил Левски”. Имаше и наши съгражданки, които не смееха да се втурнат в загряваща обиколка с песовете, защото нямаха шанс да развият необходимата за качествено затопляне скорост по заледените писти. Всичко е под контрол и наше денонощно наблюдение с цел агресивни и злонамерени граждани и селяни (сряда е все пак) да не нарушават спокойствието на животинките лаейки, разнасяйки боклуци от кошчета и контейнери по центъра на града, ръсейки бълхи и кърлежи, хапейки нищо неподозиращите четириноги и др.
    Кучетата са скопени (вероятно, но не на 100 процента), неагресивни всяко само по себе си, обезпаразитени ( някога може би), маркирани ( при евентуално ухапване смело късайте марката за спомен, ще му сложим друга ).

  7. Не е много приятно, особено ако си имаш куче и не можеш да го разходиш на спокойствие…Бездомни кучета само в третия свят и милата ни татковина се разхождат така.

  8. не са,но както е тръгнало,ще станат повече от хората

  9. не са,но както е тръгнало,ще станат повече от хората

  10. ne gi zahvarliate po ulicite a se grijete za tiah ima ibezdomnici deto striaskat horata

  11. ne gi zahvarliate po ulicite a se grijete za tiah ima ibezdomnici deto striaskat horata

  12. poneje vsi4ko ni e nared i

  13. poneje vsi4ko ni e nared i

  14. problema

  15. problema

  16. edva li ku4etata sa problemsa v Love4

  17. edva li ku4etata sa problemsa v Love4

Comments are closed.