kuchetalovech502141Павлин Иванов

Втори Януари. Ранна утрин. Студ. В парка се срещат двама случайни минувачи. Единият води огромно куче.
– Здрасти!
– Здрасти!
– Голям студ, а?
– Ужас !
– Искаш ли да се сгрееш?
– Искам!
– Шаро, дръж !!!

Та така и в Ловеч. Кмета Казанджиев е пуснал нови глутници кучета в Ловеч, грижейки се в студените зимни дни за ловчалии. Досега винаги съм си задавал въпроса ЗАЩО, но този виц ми подсказа отговора, който винаги ми е убягвал.

Връщам си назад всички критики към кмета Казанджиев по отношение на глутниците кучета в града. Очевидно е, че не съм разбирал очевидното, а именно – грижата за хората в студа!

След като изяснихме полезността на глутниците бездомни животинки през зимата и вече сме по-спокойни, все пак, не мога да си отговоря, защо градоначалника пуска кучетата по улици и площади през лятото?

Знам, че има логично обяснение, което ми убягва и затова ще търся други вицове.

Днес, на площада пред ОББ, малка, но сплотена глутница от 5 (пет) кучета с весел лай гонеше ловчалии за да се постоплят.

Благодарим ти кмете Казанджиев!

32 коментара

  1. Днес вде кастрирани кучета така празнуваха Св,Валентин до Спартаците,че може скоро да им се роди поколение с чип

  2. Има и Мауглита няколко, Алинка! Просят по кафенетата и разбира се Агенцията за закрила на детето някак си все не знае за тях.

  3. Този проблем с кучетата няма да се реши, това е сигурно. Тия в общината не ходят по пътя, те левитират до удобно паркираните си коли и нямат никакво намерение да си свършат работата и да вземат мерки. Искам да обърна внимание на следното: До “Еко” – Ловеч….Вземете изринете тази киша, че си изпотрошихме краката. Газим до колене в нея. Коли затъват, трудно се ходи и е цяло изпитание да стигнеш от едно място до друго. Веднага вземете мерки!

    1. Мерките са взети, мъглата е вдигната, слънцето се показа. Имайте търпение до понеделник, мила госпожо, и ще ходите по чисто.

  4. kmeta dr neshta go interesuvat samo kak da prebira v djoba

  5. по големия проблем е че след 20-тина година ще се разхождат само кучета както е тръгнало и няколко хиляди пенсионера с бастуни

  6. КАКВО ДА НАПРАВИ КМЕТА,КАТО ИМАМЕ ЗАКОНИ,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ЖИВОТНИТЕ И ЗАДЪЛЖАВАТ ОБЩИНИТЕ ДА ИМ СТРОЯТ ПРИЮТИ.И ТОВА ПИШЕЩИТЕ ПО ГОРЕ МАЛОУМНИЦИ И ПОЗЬОРИ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ. Я СЕ ОПИТАЙТЕ САМО ДА ПРОЧИСТИТЕ ЕДИН ГРАД ОТ ТАЗИ ЛАЕЩА СГАН – НАСРЕЩА ВИ ЩЕ СКОЧИ ЦЯЛА АРМИЯ ОТ ПИШМАН ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ,ЧЕ И ОТ ЧУЖБИНА ЩЕ ВИ СЕ СКАРАТ

  7. Той Кмета се грижи не само в студените зимни дни за ловчалии… Да чуете само какви серенади от кучешки лай и вой има всяка нощ в квартала!!!

  8. Чак не ми се коментира… Омръзнала ми е тази гледка.

  9. Чак не ми се коментира… Омръзнала ми е тази гледка.

  10. Чак не ми се коментира… Омръзнала ми е тази гледка.

Comments are closed.