mostvarosha10011410Павлин Иванов

Видимо 4 напречни линии с пукнатини по асфалта минават на различни места по транспортният мост свързващ града с Вароша. При движение с автомобил по съоръжението, на три места колата ви ще „подскочи“, а в самият му край има пропадане и определено трябва да намалите или спрете за да преминете през препятствието.

Припомням, че транспортният мост към Вароша беше използван няколко месеца изключително интензивно и пое целият трафик от индустриалната зона към града, поради пропадане и последващ ремонт на другият транспортен мост.

Дали огромното натоварване е причина за днешното състояние могат да кажат експертите. По-важният въпрос е, дали съоръжението на река Осъм е безопасно.

Преди няколко месеца бяха оповестени резултатите от инспекция на всички мостове над река Осъм и не беше обявена спешна или неотложна нужда от ремонт на друг мост, освен пропадналия. Дали и днес това е така?

2 коментара

  1. Изглежда областен управител не е минавал скоро по този мост, защото щеше да вземе веднага мерки за и това транспортно съоръжение, като взе незабавни мерки за един друг мост в Ловеч.Само г-н Милко Недялков може да реши този проблем, защото на кмет и общински съветници не им дреме дали моста ще падне или не.

Comments are closed.