barekov2503148Станишев и Местан ми дължат отговор на въпроса удобно ли е да се прави сделка с Борисов зад гърба на българския народ. Сделката е бившите управляващи да не отговарят за престъпленията, които българският народ казва, че са извършили. Това каза лидерът на “България без цензура” в Ловеч.
“Моето писмо до лидерите на БСП и ДПС е вид ултиматум. Ако не получа отговор, то сделката им с Борисов ще се окаже не хипотеза, а факт”, категоричен бе Бареков във връзка с писмото, което преди две седмици изпрати до Станишев и Местан, с което ги призовава да подкрепят внесеното от депутата Румен Йончев искане за разследване на дейността на Росен Плевнелиев в качеството му на министър и президент.

barekov1-2503141“Това е срамна сделка. Само “България без цензура” и коалиционните ни партньори не са част от нея. Ние не сме в позиция да предприемем кардинални действия, не можем да ги насилим да направят анкетна комисия за проверка. Можем само да поискаме от българите на 25 май да излязат и да гласуват за нас, за да поискаме предсрочни и избори и да махнем от властта ГЕРБ, БСП и ДПС”, каза Бареков при откриването на офиса на партията в града.

“Целта ни на евровота е да получим двуцифрен процент подкрепа”, надъха съпартийците си Бареков на областен съвет на партията.

barekov1-2503142На гласуването за областен лидер се получи парадокс. В битката за мястото влязоха двама от ръководството на общинската организацията в Троян – председателят й Веселин Димитров и зам.-председателят Трифон Трифонов. При гласуването обаче заместникът изпревари общинския си лидер и в крайна сметка партийните дела на ББЦ на областно ниво ще ръководи Трифон Трифонов. Катя Божинова, която е учителка, стана негова заместничка. По същото време бе учредена и местната структура не женската организация “Евромайки” в Ловеч.

За представители на Съвета на регионите бяха избрани: Катя Божинова, Веселим Димитров, Сава Попов, Трифон Трифонов, Габриела Петрова и Михаил Шесторкин.

15 коментара

  1. Господин Пеевски,а какво ще кажете за другаря Веселин Димитров – бивш комунист и предпоследно Гербер ………………………………….и сега цензурист,

  2. “Бях циркаджия, сега съм шут. Простакът е непобедим!”

  3. Не мога да ръзбера какво толкова се чудите,че кадри на ГЕРБ отиват при Бареков.Не само кадри,но и гласоподаватели на Герб ще отидат при него – той краде от ГЕРБ електорат,както ГЕРБ открадна гласовете на старата десница и в крайна сметка я разби.Просто Бойко е аут,доверието от него е свалено от скъдето трябва,а Береков е новия Бойко.Той е новия проект на олигархията,западните интереси,тъмните финансови кръгове в енергетиката и американското посолство.Накой направи ли му впечатление,че на учредителния му конгрес в НДК присъства не кой да е,а генерал Уесли Кларк/човек за специални мисии на Държавния департамент/присъствието му беше знаково,демонстративно,подкрепата за Бареков беше явна,речта му и демонстративната прегръдка с Бареков на сцената на зала едно в НДК тбрябва да ви навеждат на някои мисли.Между другото,въпросния Уесли Кларк е регистриран / в САЩ тази дейност е уредена със закон и е явна/ лобист на Шеврон/дупчат за шистов газ/

  4. Г-н Пеевски,наистина сте доста информиран.Трифон беше назначен на работа в тази фирма просто ей така на едни 400 лв.защитаваше интересите на ГЕРБ,продаваше се за една кокошка някой път и за аганце,а сега Бареков щте се бори с ГЕРБ с човек като ТРИФОН ТРИФОНОВ.СМЕШНО

  5. Вече си купувам вестник с кеф!

    Най-накрая да започнем да се поевропейчваме! Вече 7 години, откакто влязохме в Европейския съюз, по нищо не личеше да сме част от Европа. Дори столицата ни не си е променила визията.

    Преди

    Всяка сутрин преди работа минавах през близката будка да си взема вестник. Жената, която продаваше, винаги бе премръзнала от студ зимата, а будката – ръждясала, и честно казано – малко ме хващаше страх да не падне някоя ламарина отгоре ми.

    Продавачката затискаше вестниците с камъни или разни железа – каквото й падне, та да не хвръкнат – и винаги беше в лошо настроение. Че кой няма да се чувства кофти, ако работи при такива условия?!

    Слава богу – надежда има! Нещата започнаха да се променят, откакто навлязоха т.нар. ЛАФКИ. Тук не можеш да видиш висящите ръждясали ламарини, които не само загрозяват улицата, но и са опасни. Най-после нещо европейско – новите вериги киоски Lafka. Европейско, а в същото време – българско, и залага основно на родните стоки.

    Днес

    Отивам да си купя вестник от модерната Lafka, а отвътре ме посреща усмихната възрастна жена. Личи си, че е доволна от работата си, чувства се добре на работното си място, на топло е, а явно и заплащането я устройва. Логично – когато си щастлив от работата си, се държиш добре и с клиентите, а не си го изкарваш на тях с навъсен нос и груб тон. Дано продължаваме да се развиваме в тази посока и все повече да се поевропейчваме.

    А аз си купувам всяка сутрин вестник преди работа С КЕФ от Lafka!

    http://hotarena.net/veche-si-kupuvam-vestnik-s-kef

  6. ВЪН ОТ ЛОВЕЧ ДУДУК !!!

  7. Кой натресе Трифон Трифонов на Бареков. Г-н Бареков,голяма грешка.Явно не сте информиран или някой леко ви подвежда

    1. Напротив, Анонимен, г-н Трифонов е едно изключително и точно попадание като за партията на г-н Бареков. Пак повтарям, единствено Продавачът на дини от Юруш би бил конкуренция на г-н Трифонов.

      Да не забравяме, че самият г-н Трифонов израстна като политик последните години в шивашката фабрика на г-н Радевски. Днес, само с един удар, той може да утрепе други 7 кандидата, както е в онази приказка. Казват, години наред, около касиерката на шивашката фабрика на г-на Радевски – г-на Трифонов формирал своите правилни вотове в полза на ГЕРБ като общински съветник в ОбС Троян. Нищо, че беше станал такъв с листата на РЗС. Яне Димката като нямаше поне шивашки цех в Троян, където да включи кадрите си във ведомостта?

      Та, анонимния – никой никого не е подвеждал. Просто това е същността и съдържанието на тази партийка на Бареков. Слепците по-късно ще го видят и разберат! То не е като да е за сефте. За 24 години на маймуни ни/ви направиха и пак не се усещате!!!

  8. Г-н Иванов, истина е, че Троян преживява най-страшното си падение от 1878-ма година насам, но, моля, не добавяйте допълнително катран в кацата с… катран.

    Г-н Трифонов НЕ Е от Троян, а от с.Голяма Желязна. Съселяни са с г-н Енкин, който бе 3 мандата кмет на Троян от БСП, а днес виден лидер на АБВ в нашата китна и многострадална ловешка област. Г-н Тр.Трифонов, подобно на г-н Енкин, също бе един много известен лидер на РЗС и то не само в селото си. Днес обаче дългът им към Родината ги изпраща на отговорна работа /извинете – на много по-отговорна работа/ в едни други партии в името на ловешкото прогресивно човечество и за люти битки със старите си партии.

    Използвам случая да поздравя г-н Бареков с избора на г-н Тр.Трифонов за лидер на ББЦ за област Ловеч. Невероятно попадение и напълно адекватно като за неговата партия. Единствено Продавачът на дини от Юруш може да му съперничи, но, така ще имаме възможност да се наслаждаваме на битката между двамата на политическия и особено на интелектуалния фронт. А битката, повярвайте – ще е епична. Какво ти – направо…. битка на титаните.

    Лирично отклонение – актуален лозУнг от последните няколко десетилетия:

    “Бъди тъп като цървул -признанието и успехите сами ще дойдат”

    Второ лирично отклонение – съвет към младите/с много болка и огорчение/:

    Момчета и момичета, бягайте от тук и не се обръщайте дори. Спасявайте се от тази чума докато можете! После ще е късно!

  9. Казанджиев су ще там, да не е минал към Бареков? Нищо чудно както си купи депутати, чилякът да си напазурава и кметове.

  10. и на кои да вярвам като гледам тази прекрасна снимка на никои

Comments are closed.