Арт-Кафе-Книжарница Sluchvam chudesa при Роси представя програмата си за втората половина на месец април

На 9 април – Безплатна дихателна практика с разкошната Дани Дивайн ” Дишай, за да живееш” – само срещу комбинация от сладки и чай;

– На 10 април, 17.30 ч. с Компания ZEPTER Pleven ще ви покажем иновативни решения за здраве и пълноценен живот. Вход свободен. Очакваме ви!

– На 16 април, 20.30 ч. Ви очакваме с Марина Георгиева – актрисата с китара от Драматичен театър Ловеч / Drama Theatre Lovech за една изключителна вечер на музика и вино, на която ще можете да се насладите на различни, превъзходни вина на двете изби, с които работим: “Бонония Етсейт” и “Златен Рожен” Вход: 12 лв.

– На 24 април, в 20.00 ч. ще се смееем! Мноооогоооо ще се смеем с любимата ни STAND UP COMEDY актриса Деница Кючукова! Велика е! Вече два пъти ни разплаква от смях! Ако сте я пропуснали, или пък много сте я харесали – сега е моментът да я гледате отново! Темата е “Кварталът!” – разбирайте “Гетото” в България!

Ииии представяне на ДЕТСКА КНИЖКА, която тя е издала! Съвсем навреме за международния ден на книгата! Вход: 15 лв.

– На 26 април, три дни след Международния ден на книгата, ще ви срещнем с изключително чаровната и талантлива Алекс Валенти, която ще ни представи своята поезия, дефилирала в Италия и у нас.

Алекс в партньорство с гост-артист от Ловешкия драматичен театър ще ни направят Любовен дует по нейните стихове!

Вход свободен! С любов към словото и книгите!

Очакваме Вашите запитвания и резервации на тел.: 0878876312

Благодарим Ви, че сте с нас!