Чудесно е, когато се случват чудеса. Днес ще ви представя едно ново, красиво, уютно и живо място. Да, в Ловеч. Защото и в Ловеч могат да се сбъдват мечтите и да се случват едни малки, чудни, смислени чудеса – Арт-Кафе-Книжарница „Sluchvam Chudesa при Роси“!

Здравейте, Приятели!

Роди се една мечта! В началото – плаха, крехка и несигурна, но постепенно се огледа, ослуша се, и започна да разказва за себе си … И като в приказките порасна и се превърна в едно различно и интересно сбъдване, търсещо си място под Слънцето.

Арт-Кафе-Книжарница „Sluchvam Chudesa при Роси“. Моето – наше кътче! Вашето специално място!

Сред вълшебния шепот на книгите и духът на домашния уют, разкошните гледки към пъстроликия хълм Стратеш и романтиката на приказно осветения Покрит мост, Аз ще Ви посрещна лично и ще си поговорим по теми, които вълнуват всички ни! Ще изпием заедно по чаша висококласно и ароматно кафе, ще споделим идеи на омайващо вино и ще попием насладата от творчеството на хора на изкуството, музиканти, поети, писатели, художници, артисти – местни и не само, популярни и не толкова, млади и очарователни и такива с посребрени коси.. И още .. и още …

Само елате, вижте и може би ще Ви хареса Нека окрилим мечтата и да я сбъдваме все повече ЗАЕДНО!

Преди “ Дучето“…
А сега „Sluchvam Chudesa при Роси“..
Преди Коктейл бар,
а сега Арт – Кафе – Книжарница ❤️
Първо Арт-Кафето.

Прегръщам Ви!

Роси

 

„Sluchvam Chudesa при Роси“

гр. Ловеч, ул. „Търговска“ 12

Работно време: 8.00- 22.00 ч.