В РУ Тетевен е образувано бързо производство за срок до 24 часа е задържан 31-годишен от Шумен, който на 4 май около 19.00 ч. при управление на лек автомобил в района на местността Скрибътна е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира под въздействието на наркотици и алкохол /2.76 промила в издишания въздух/. Работата по случая продължават служителите на РУ Тетевен.

На 04 май след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ Тетевен, 41-годишен от с.Гложене е установен като съпричастен към извършена кражба на меден казан, от частен дом в селото. Казанът е открит и иззет по съответния ред, а по случая в РУ Тетевен е образувано бързо производство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и работата по случая продължават служителите на РУ Тетевен.

22-годишен от Тетевен е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като вчера около 18.20ч. на улица в града е бил спрян за полицейска проверка и от чантата му е иззета опаковка с 0,4 грама метамфетаимн. По случая в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и работата продължава.