За първи път в ловешкия квартал „Гозница“ се състоя коледно тържество с програма, с украсена жива елха и заря. Събитието на 21 декември вечерта бе организирано по идея на ученика Георги Петков и бе подкрепено от общината в лицето на главен специалист „Административен контрол“ Первис Юсеинов, с надеждата то да се превърне в традиция. Тържеството събра млади и стари пред издигнатата за целта сцена на открито.

Гост на събитието бе кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, която поздрави хората от квартала за хубавата инициатива. Тя припомни колко промени към добро са направени в квартала през последните четири години. Те включват нов физкултурен салон в кварталното училище, обновена е детската градина, привършва основният ремонт на социалното жилище, асфалтиран е центърът и главните улици.

Радостна е и най-горещата новина – на 18 декември т.г. на поредното заседание на Министерския съвет е взето решение да се предоставят средства за наложителния ремонт на ул. „Нарцис“. За нея и за ул. „Крайречна” в Ловеч са предвидени 1 500 000 лева.
Програмата бе пълна с изненади – освен изпълнения на оркестъра, изявиха се момчешката група „Коледарче“ към НЧ „Просвета“, включиха се и баба Стефка, с Найла Борисова и Надя Христова, а Милен Пламенов изпълни стихотворение за коледната елха. Аплодисменти получи и талантливият певец Станислав Филипов (7 г.), който е с призови места в много конкурси, както и участник в български сериали като „Детски тайни“ и реалити-шоу като „Аз ставам звезда“.
Веселието приключи с празнична заря.