Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Това се случи в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

„Нашата българска делегация, съставена главно от кметове на областни градове в България, които са гръбнакът на местната власт у нас, подкрепя твърдо Европейската народна партия, защото в нея вижда сигурност и просперитет за ЕС и гражданите му“, заяви Цветан Цветанов по време на срещата.

На свой ред генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес сподели с българската делегация своята увереност, че ГЕРБ ще спечели европейските избори догодина и ще има най-голям брой евродепутати в следващия Европейски парламент. „Пожелавам ви успех и на местните избори в България по-късно същата година. При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си и днес имат европейски вид“, категоричен бе той и благодари на Цветан Цветанов и кметовете от ГЕРБ за това, че работят активно по каузата за силна и обединена Европа.

Сподели с:


2 коментара

 1. Предколедна RED песничка

  С червеното сетренце
  се кипри баба кмет,
  дечица веселушки,
  до ЦвЦв най-отпред.
  Тъй вижда се от всички,
  отвсякъде, навред-
  червеното, дечица,
  й носи все късмет.
  От Хелзинки за Ловеч
  ще проси руски газ.
  За себе си не мисли,
  а грижи се за вас-
  за вас балон финландски
  ви праща Дядо Мраз.

Вашият коментар