danaci1912131Павлин Иванов

Днес на заседание на Общински съвет Ловеч, съветниците одобриха предложението на кмета Казанджиев за вдигане на Такса битови отпадъци и данък сгради. По-голямата част от местните парламентаристи натиснаха бутончето ЗА. Така, през 2014-та година ловчалии ще плащаме по-високи налози.

Одобрението на кметското предложение се случва въпреки категорично изразените мнения срещу увеличените данъци на двама от ловешките народни представители – Димитър Горов БСП и Николай Нанков ГЕРБ, направени в понеделник и за които ви информирах.

След оповестяване на протоколите от двете гласувания, ще публикувам пълен списък на гласувалите ЗА вдигането на данъците, заедно с техните снимки.

Честито ловчалии! Избрали сте отговорни хора, защитаващи вашият интерес да плащате по-високи данъци, в град със смешни заплати, с отсъстващи млади хора, голяма безработица и липса на всякаква перспектива!

А вие, продължавайте все така да не се интересувате от нищо случващо се във вашият град!

28 коментара

  1. И на децата в Ловеч е ясно, че решенията са провокация целяща дискредитирането на областен управител, тъй като рейтинга на губернатора само за 6 месеца надмина общественото доверие към кмета, който управлява 11 години Ловеч. Червеният депутат Горов сериозно е застрашен от високият рейтинг на Недялков и на пресконференция през седмицата се обяви срещу вдигането на данъците. Губернатора до седмица трябва да реши дали да отговори на провокацията или да загуби високият си рейтинг на управленец, гарантиращ му място в следващия Парламент .

  2. Ей, съветницитеее, вие семейства, близки, деца, родители, нещо си там, нямате ли ? Вие къде живеете? В Ловеч ли живеете ? Абе откачихте ли, полудяхте ли, какво ви става ? Абе вие искате да ни унищожите ли? Какво правите бееее? Вие съвест и срам нямате ли? А, страх от възмездие, от хората, от Бога?

    Дано да са ви весели Коледните и Новогодишни празници!

  3. Колегите ме подсещат да припомня на господин Иванов, че едно време щеше да публикува и имената на тези съветници , които са гласували за вкарването на Софийския боклук, но явно партийно са му “препоръчали” да не го прави….. и други неизпълнени обещания има въпросният господин към читателите, ама нали сайта си е негов та може да си прави каквото иска, то обещаното да не е като завещаното де:)

  4. Всичките от БСП /много социалните/, ДПС и кои други гласуваха “ЗА”?

  5. ТОВА ЗА СПИСЪКА – ДОБРЕ, И ПОСЛЕ/? КАТО ГО ВИДИМ СПИСЪКА , ПОСЛЕ КАКВО ПРАВИМ …. ??? ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИЛИ щЕ СИ ОСТАНЕМ С ВЪЗМУщЕНИЕТО????

Comments are closed.