duokalovech2403157Павлин Иванов

Докато кмета Казанджиев е засипван с награди за добро управление, иновации и реформаторство, жителите на общинския център си чупят колите в чудовищни дупки.

„Ето до какво водят хубавите ни улици в нашия “хубав” град ….“, ни писа Преслав Петков, по повод претърпяният от него пътен инцидент. Вчера вечерта, към 21.00 часа, под моста на затвора, Петков с автомобила си попада в голяма дупка. Резултатът – гума и джанта за боклука, огромен стрес и запалена свещичка за това, че инцидентът се е разминал само с материални щети.

Няма смисъл да обясняваме, че маркировка или зачатък на предупрежващо за опасност нещо – НЯМА! Липсата на предупреждаващи за опасностите пътни знаци, не са сред приоритетите на „иновативното“ управление на Минчо Казанджиев! Факт!

Няма как да не засегна и „величията“ в ловешкият Общински съвет, които подкрепят всяка сбъркана прищявка на Казанджиев, „за доброто на гражданите“! Ако това Ви е доброто, драги ми съветници, натискащи бутончетата под строй, не мога да си представя на какво щеше да прилича Ловеч, ако не бяхте толкова „добронамерени“ в грижата си към нас!

20 коментара

  1. Г-н Иванов, защо във фейсбук коментарите към тази статия са 12, а тук… само 6???Да ви отговоря аз. Тук в платформата ви се виждат само последните 6 коментара към фейсбук. Не е честно някак си…

    1. Author

      Смених импортиращият модул. Мисля, че трябва вече всичко да е ОК.

  2. Dokato opravlqvat xora koito si gledat sobstveniq interes a ne za tova za koeto sa postaveni taka 6te bade .Moje otnovo da glasuvate za tozi kmet

  3. Е, все пак Ловеч е..

  4. Днеска е джанта, утре ще е тампон, в други ден я носач я каре.. просто в по голямата част от града вече е невьзможно да се кара нормално.. нямам думи!

  5. И се зариват в боклуци и безнадеждност!Абе толкова ли няма пари тази Община да сложи някое и друго кошче за отпадъци по улиците, че като гледам хартийки от какво ли не навсякъде, душата ме боли?!

  6. навсякъде е така в горна оряховица спуках 2 гуми за 5 години

  7. като си избираме такива управници, нека ни така, даже ни е малко,щом ги търпим толкова години и нищо не предприемаме, никой не ни е виновен

  8. дупки прайм секакви!жантите се кривят шъ съ купуват нови.

  9. дупки прайм секакви!жантите се кривят шъ съ купуват нови.

  10. НАИ ЗАПАДНАЛИЯ ГРАД СЛЕД 12 години КМЕТУВАНЕ не знам какво ще му е оправданието сигурно Б БОРИСОВ

  11. Всеки ден през тази дупка минаавам и аз

Comments are closed.