Юношите старша възраст на хандбален клуб “Осъм” Ловеч се класираха за финалите на Купа България!
След като юношите младша възраст на ловешкия отбор се класираха за финалите,  това сториха и старшата възраст. Това съобщи старши треньора Виктор Симеонов.
В първия си мач нашите победиха “Беласица” Петрич с резултат 24-7, на полувремето 14-3.
Водени от капитана и младежки национал Александър Илиев, нашите не оставиха шансове на петричани. В игра влязоха всички момчета и се представиха много добре.
В следващата среща “Добруджа” победи “Беласица” и остана срещата между отборите на “Осъм” и “Добруджа” да определят кой ще се класира за финалите на Купа България.

Момчетата на Старши треньора ктоВир Симеонов излязоха крайно мобилизирани за победата, като играеха много добре в защита. За това голяма заслуга имаше и юношеския национал на вратата Теодор Георгиев. След края на първото полувреме ловешките хандбалисти водеха с резултат 14-8.

Втората част нашите продължиха със здравата игра в защита и започнаха да увеличават преднината си. Много добре играеше в защита Виктор Драшански, а роденият през 2008 година Даниел Иванов беше отличен както в нападения, така и в защита, като беше пазен и персонално от добруджанци .
Мирослав Василев,Никола Христов и Преслав Георгиев се възползваха от широчината и отбелязваха важни попадения. Отлични два мача направиха всички момчетата и зарадваха треньорите и публиката, като изпратиха годината с успех.
Така и юношите до 16 години и юношите до 19 г. успяха да се класират за Финалите на Купа България.
Състав на отбора:
Теодор Георгиев,Георги Георгиев,Станислав Тодоров ,Александър Илиев,Мирослав Василев,Никола Христов,Даниел Иванов,Виктор Драшански,Борислав Енчев ,Валентин Михайлов,Филип Мирчев
Треньори:Виктор Симеонов ,Юлиян Симеонов