milko1906131Павлин Иванов

Честито назначение г-н Недялков! Не можах по-рано, защото бях на протест срещу безумията в политиката. Извинете ме.

Уважение за това, че приемате поста на Областен управител в този тежък за страната и за вашата партия момент. Бих искал да ви пожелая успешна работа в името на жителите на област Ловеч, но няма да мога да го направя.

Причината за това е, че още на първата си пресконференция ще ви задам въпроси, на които трябва да отговорите кристално ясно и честно. След отговорите ви, ще мога да отправя пожеланията си.

Ето и част от въпросите:

С приемането от Ваша страна на предложение на г-н Пламен Орешарски да заемете поста Областен управител, т.е. представител на държавата, вие лично се съгласявате да следвате политиката на правителството. Защо това е така, след като виждате и твърдо съм убеден, че усещате вътре в себе си справедливостта на исканията на хората по улици и площади?

С кое от морала си, ценностите, които изповядвате и разбиранията си за демокрация се разделихте, когато приемахте предложението на точно този премиер?

Не се разграничихте от вашите партньори от ДПС и АТАКА. Вероятно един от вашите заместници ще бъде част от сделката с ДПС. Не се разграничавате и от нито един от назначените министри ваши началници, което означава, че сте съгласен с всички действия на правителството и парламента. Не се ли чувствате омърсен от това?

Във Фейсбук, в личният си профил споделихте „Човек трябва да знае мястото си. Дори в трудна ситуация. Много е лесно да ударя две-три балтии на БСП и публично да откажа да съм областен управител, за какъвто ме спрягат.“ (бел.р. – оказа се, че е имало защо). Не отказахте поста и не ударихте балтии на БСП. Разграничавате ли се в такъв случай от изявленията на Донка Михайлова, Георги Кадиев и останалите достойни и уважавани, вече от още повече хора,  социалисти?

Ще може ли да гледате децата си в очите, след участието си и подкрепата за ставащото в България днес?

Г-н Недялков, това са само част от въпросите, които ще ви задам, преди да отправя моите пожелания към вас. Те не касаят вашите професионални задължения на новият пост, защото съм убеден, че в голяма част ги притежавате и в нормални условия бихте се справил повече от отлично.  Преди обаче, човек да бъде професионалист в работата си, първо трябва да се знае как се е променил като човек.

Ще се видим на първата ви пресконференция, ако хората не са помели вашето правителство до тогава или Волен Сидеров не е взривил държавата.

8 коментара

  1. А това с Митева и Райнов е умно, но и този е от службомазниците и слуша партията и турските си аркадаши. Не очаквам умност по скоро поредната грешна фигура с фес на главата.

  2. А ако има назначение на въпростният Мастънов ДАЛИ не трябва ловчалии да се вдигнат на бунт. Срамно ще е. Ако този областен е пич трябва да е умен и да назначи свои опоненти политически за заместници, иначе си пати скоро да бъде аут. Например една Ирина Митева и един Иво Райнов биха смелите ходове или и този ще влезе в графата непотребни

  3. Е па да направят Алчо направо техен Секретар и то тоя град къде все си седи в миналия век – ептен да остане там.

  4. Юнал Мастънов ще бъде зам. областен такава е договорката, ДПС и БСП /те са все едно в Ловеч/.

  5. Странно!Мислех,че на този пост, ще поставят Юнал Мастънов.

  6. Странно!Мислех,че на този пост, ще поставят Юнал Мастънов.

  7. Какво искате от човека бе кретени? Вие въобще НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!11

  8. Практиката на събиране, анализиране и интерпретация на информация за актуални събития, теми, явления, личности и тенденции на съвременния живот, представена в различни жанрове и форми и разпространена за масовата аудитория, е основен белег на така наречената „Четвърта власт”.
    Средствата, с които се осъществява „Четвъртата власт”. са средствата за масова информация, които включват вестници, списания, радио и телевизия, интернет и дори в последно време мобилни телефони.
    „Четвъртата власт” допринася за образуването на общественото мнение! Тя се характеризира чрез професионално наблюдение на различните обществени събития и процеси . Тя представя теми с актуалност, факти и събития чрез публикация на обществената комуникация. Това различава „Четвъртата власт” най-вече от PR-a, рекламата и литературата.

    Характерен порок на „Четвъртата власт” е „Двойния стандарт” при отразяването на обществените събития и процеси. „Двойния стандарт” е еманация на сентенцията „Интереса клати феса, изразяващ се в манипулация на образуването на общественото мнение. Едната форма на „Двойния стандарт” се изразява в НЕ отразяването на реално случилите се събития и факти, което води до НЕ образуването на общественото мнение за случилите се събития. Другата форма на „Двойния стандарт” се изразява в отразяването на реално случилите се събития, като в тях се включват повече от 90% от зависимостите и личните пристрастия на отразяващия събитието.

    Освен в „Четвъртата власт”, „Двойният стандарт” се прилага в почти всички форми на обществено политическия ни живот, но най- вече в управлението на държавата ни.

    От всичко казано до ту, всеки сам може да си състави мнение за използването и прилагането на „Двойният стандарт” от политиците, управниците, медиите, както и за „приятелите” и „неприятелите” си.

    п.п. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!

Comments are closed.