hlebozavod711132Павлин Иванов

Хлебозаводът в Ловеч – символ на какво? Въпросът е по-скоро риторичен, но няма как да не бъде поставен във фокуса. Най-малкото защото този въпрос води до други два – КОЙ и ЗАЩО!

Днес няма да пиша коментар, защото смятам за неуместно да повтарям, макар и писмено това, което и вие си мислите. Не смятам, че при вида на тази гледка може да има различни мнения. Би било някак си ненормално.

Гугъл дава изчерпателна информация какво се е случило до момента с някогашната гордост на Ловеч. Предприятие даващо хляб, в преносен и в буквален смисъл, на ловчалии. Не е нужно да констатираме за пореден път фактите, а и снимките говорят сами по себе си.

hlebozavod711131Символ на какво са останките, които виждате?

Какво бихте си помислили, ако имате пари и някой ви е препоръчал Ловеч, като град с добри условия за бизнес, предприемчива и находчива местна власт, която създава среда за развитие и просперитет? 

Навярно няма чак да пребиете или напсувате вашият „добър“ приятел, който е направил препоръката, но вероятно ще напуснете бързо и убедено най-зеленият град и първенец по усвояване на евросредства по същите дупки на пътя, по които вече сте дошли.

hlebozavod711134А снимката на релсите ли? Ей така, може да преминавате спокойно по тях. Дори и влаковете не минават. Просто няма защо!

7 коментара

  1. Монополa нaд хлябa

  2. Страшна картина…. гротеска …..и не само Хлебозавода, но и Халите, у-ще ” Дочо Пенков” , басейна до Лидл и т.н. и т.н.

  3. Цената на хляба.

  4. Simvol na umrqlata ni durjava…

Comments are closed.