На 14 декември полицаи от РУ Троян са установили 28-годишна жена от града, която ден по-рано около 18.00 часа е влязла в магазин за дрехи на ул. «Ген.Карцов» в гр.Троян и е извършило кражба на дрехи. При последвал опит от страна на продавачката да осуети кражбата, непознатата е оказала съпротива и е наранила с нож ръката на жената.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

3 коментара

  1. Защото го няма вече цар Крум и неговите ЗАКОНИ!
    За кражба,отсичане десницата на крадеца.Ако все още се прилагаха такива мерки , едва ли мургавите ни съжители биха посмели,пък и на някои политици десните ръкави на палтата щяха да бъдат празни!

  2. Вероятността крадлата да е от РОМО-ИНДО-ЦИГАНСКИ произход е огромна.В Троян ,както и в Плевен ,буквално човек ,не можа да се размине от представителите на тази отвратително нагла ,свръх-граблива заразно нечистоплътна и смрадлива ,непоправимо бездарна и мързелива северно-индийска народност,която винаги съумява с помощта на вродената си индийска изобретателност да живее и да се размножава на гърба и от труда на европейските народи към които се прикрепя силно като пиявица,за да смуче кръв и блага докато съществува използваният от нея гостоприемник -народ.

Comments are closed.