otkradnaticvetia29041611Павлин Иванов

Уважаеми жители на град Ловеч, извинявайте! Аз и целият екип на „ЕКО“ се опитахме да направим нашият град различен, приветлив и цветен. За последните два месеца засадихме над 120 дръвчета, над 400 декоративни храста, които бяха подарени на градът ни от свестни хора.

За Цветница поставихме красиви цветя на Пешеходният мост, оформихме зелените площи на площад „Тодор Кирков“ и в централната градска част. Положихме усилия да ви зарадваме и да предразположим хилядите ни гости за празниците да се чувства уютно в Ловеч.

Най-вероятно всичко това не се харесва и не среща одобрение, защото посадените цветя се унищожават безогледно, дръвчетата се изкореняват демонстративно, а нашето желание да направим Ловеч интересен и приятен град се оказва грешка.

Моля, да ни извините.

Извинявам се на възрастните хора, които безобразно кършат „само по едно стръкче“, за причиненото неудобство да се навеждат над перилата на моста с риск да паднат в реката.

otkradnaticvetia29041613Извинявам се на жителите на Бабаковец, че засадихме множество дръвчета в квартала, вместо директно да им ги закараме до градинките в техните населени места и по този начин им причинихме неудобството да ходят нощем да разкопават за да си „наберат“ за в къщи растенията.

Извинявам се, че искаме да направим Ловеч по-красив и приветлив град!

 

 

61 коментара

  1. И аз им се порадвах,на цветята..Почти Повярвах,че е Възможно да оцелеят!.. Но!!!Уви!!!!

  2. Похвално за ЕКО, срам за злосторниците! Жестоки глоби и публично обявяване на нарушителите за назидание.

  3. На българина докато не му бръкнеш в джоба не разбира!!! Само глоби и засилен контрол! Явно на съзнание не може да се разчита!

  4. Svinqta sie sviknala da si jivee v kochina , tova e BG mantalitet !

  5. Защо обвиняваме само възрастни хора?Кой е видял стореното, след като се твърди,че са “възрастни хора” и защо не е сигнализирал?

  6. Срам ме е от всичко това.Като ходим по чужбините се прехласваме от цветните им къщи .от чистите улици и чисти стени ,а тук варварски унищожаваме всичко красиво,драскаме,хвърляме боклуци и крадем де каквото сварим.Извинявайте,ами най после се засрамете

  7. Еволюцията в хората от този град е спряла преди стотици години!!!

  8. Радвам се, че вече в Ловеч има раздвижване и се опитва града да се превърне в едно хубаво място за живеене. Нека все пак не обиждаме селяните. Сред тях има много стойностни и почтени хора, които заслужават уважение. Селяндурите от друга страна са нещо различно. Това са хора родени от безхаберието на поколения. Хора с чувство за безнказаност и мислейки , че всичко им е позволено. Но силно се надявам , че скоро тези а и всички останали хора осъзнаят , че това да живеем в един по-добър град и по-хубава държава зависи предимно от нас.

  9. Жалка и тъжна гледка само за 3дни след Цветница!

  10. Чета с нетърпение всеки ред, който идва от родния град., защото живея на другия край на земята. Днес новината е тъжна, ужасяващо зла. Защо? Кой? Моята майка – потомствена ловчалийка, ми е казвала, че пред къщи се мете не само тротоара, но и половината от уличното платно. Така е било по времето, когато градът е приличал на градина. Сега самите новонаселени граждани скубят цветята от сандъчетата, за да украсяват балконите си. Срамота!

  11. Браво Павлине!!! Чудесна статия…само дето хорицата, които живеят в града на люляците и които СЪСИПВАТ всичко, да ме прощават, но…са жалки…Ловеч е прекрасен град – като природна даденост…НИЕ, живеещите ТУК трябва САМИ да си го направим още по-привлекателен и красив за живеене, а не да съсипваме и унищожаваме всичко…или ако и това не можем – поне да спрем да мрънкаме…Мисля, че сме “безнадежден случай”…Жалко за красивият ни град…

  12. Така си и помислих,че ще се случи,след като видях красивите снимки и ето случи се 🙁 Живея в Германия,тук имат съзнание и глоби,ако някой си позволи.Ейй,няма край простотията.Ми да хванат някой или някоя от “Цветарите”-солидна глоба,да се обяви за крадец и така!!!Дано не изчезнат и сандъчетата.Нямам думи :/

  13. Не се измъчвай,неможеш да направиш от катър расов кон…ьа съжаление единици от нас са израстнали ментално като европейци,останалите са си още селски диванета!

  14. Това е нашият народ.. За тях не е важно какво са откраднали. Те са като един прост клептоман- не е важно какво е просто трябва да го вземат.. Ние сме народ, който ако беше по-умен щеше да вземе цялата саксия за да го направи като хората, но от глупост мислейки си че никой няма да забележи и да обърне внимание взимаме стръкчета.. Ние не сме крадци или обирджии.. Ние сме прости селяни без грам мозък в главите си …

  15. Не е трудно да се досети човек кой може да е !!!!!!!

Comments are closed.