otkradnaticvetia29041611Павлин Иванов

Уважаеми жители на град Ловеч, извинявайте! Аз и целият екип на „ЕКО“ се опитахме да направим нашият град различен, приветлив и цветен. За последните два месеца засадихме над 120 дръвчета, над 400 декоративни храста, които бяха подарени на градът ни от свестни хора.

За Цветница поставихме красиви цветя на Пешеходният мост, оформихме зелените площи на площад „Тодор Кирков“ и в централната градска част. Положихме усилия да ви зарадваме и да предразположим хилядите ни гости за празниците да се чувства уютно в Ловеч.

Най-вероятно всичко това не се харесва и не среща одобрение, защото посадените цветя се унищожават безогледно, дръвчетата се изкореняват демонстративно, а нашето желание да направим Ловеч интересен и приятен град се оказва грешка.

Моля, да ни извините.

Извинявам се на възрастните хора, които безобразно кършат „само по едно стръкче“, за причиненото неудобство да се навеждат над перилата на моста с риск да паднат в реката.

otkradnaticvetia29041613Извинявам се на жителите на Бабаковец, че засадихме множество дръвчета в квартала, вместо директно да им ги закараме до градинките в техните населени места и по този начин им причинихме неудобството да ходят нощем да разкопават за да си „наберат“ за в къщи растенията.

Извинявам се, че искаме да направим Ловеч по-красив и приветлив град!

 

 

61 коментара

  1. Мислех си ,че нещо ще се оправи ,но разбирам”БЕЗНАДЕЖДНИ СМЕ”!

  2. Този път със сигурност не са ни виновни циганите.

  3. От опит знам, че здравецът най-малко го крадат… може да пробвате по този начин 😀 всичко друго по-шарено привлича погледите..

  4. Също съм възмутен и разочарован от моите съграждани! Похвално,Павлине за извинението! Много бърза реакция, но дали ще има смисъл….

    1. Това е вандализъм и бабешка простотия да си чупят главите

  5. Г-н Иванов ,чакам с интерес да видя, колко хора ще харесат или коментират статията ви.Когато е да мрънкаме и да казваме как видиш ли ,тези в общината нищо не правят ,народ да искаш.Българинът е беспорен световен шампион, по оплюване и мрънкане.Когато обаче,трябва да погледнем себе си и да си дадем оценка ,колко струваме като общество,никакви ни няма.Като гражданин, изразявам възхищението си за целия труд ,който полагате вие и екипа ви ,Ловеч да изглежда по -красив и по-приветлив.

  6. Ето това е българската глупост,някой хора нямат никакво съзнание…

  7. Защо тези пишман “цветарки” си позволяват да кършат засадените цветя ???? Защо никой никъде по света не си позволява да го направи ??? Там е разковничето – глоби, за да ти се завие свят ! Не е до съзнанието, всеки си пази джоба.

  8. “Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат……..”

Comments are closed.