toniparichev2806131На заседание, проведено на 28.06.2013 г. Общинска избирателна комисия Ловеч обяви за избран за общински съветник поставеният под номер седемнадесети в листата на ПП „Българска социалистическа партия” Тони Михайлов Паричев, съобщи Председателя на ОИК Ловеч Валентина Недялкова. С решението на ОИК Ловеч са прекратени пълномощията на Валя Тошкова Петрова поради депозирана от нея оставка на основание чл. 30, ал. 4, т. 3 от ЗМСМА.

На проведеното извънредно заседание бе връчено и удостоверение на Тони Михайлов Паричев за избирането му за общински съветник в изборите, произведени на 23 октомври 2011 г.

Съгласно чл. 30, ал. 9 от ЗМСМА той следва да положи клетва преди началото на първото заседание на общинския съвет.

6 коментара

  1. Напротив,,аз коментирам само когато съм много добре информиран,а ако работихте така както се хвалите един друг Ловеч щеше да е цветущ.НО уви май не е така.

  2. По принцип не коментирам написаното тук от хора с ник-ове, освен ако не ги познавам лично.
    Но когато, които и да е си позволява да лепи етикети на хора, които не познава /в случая изобщо не познава работата на този Човек, като общински съветник в предишния общински съвет / няма как да подмина това с мълчание или да се направя, че не съм го прочел или да го игнорирам…

    По мое скромно мнение г-н Паричев е доказал не на думи, а не дела, че като общински съветник работи за цялата местна общност, а не за тясно партийни интереси и това е факт – факт който е известен на всички хора, които го познават.

  3. УЖАС!!!! Поредния крадец който се домогва до властта.

  4. Всеки разправя: “Другари, другарки”,
    а в душата е скрил хилядарки.
    “Няма два лева в народната банка”,
    лъже мръсника – преяжда с луканка!

    https://www.youtube.com/watch?v=DBoXE4RNO5U

  5. а дано, ама надали…
    положението е неспасяемо,
    вратаря им е слаб
    и си го набиват често…

  6. На другаря Паричев за пореден път му се налага да влиза като резерва за да спасява положението. 🙂

Comments are closed.