obs2011151obsНа днешното заседание на Общински съвет Ловеч бяха избрани за членове на Съвета на директорите на „Общински пазари“ Татяна Тодорова и Ценка Лазарова. Те заменят Иван Арабаджиев, чиито договор е изтекъл през август миналата година, и Елеонора Бойкова, която отсъства от страната и на практика не може да изпълнява функциите си.

Избраните за членове на Съвета на директорите на „Общински пазари” ще изпълняват задълженията си до 12 август 2017 година, когато изтича мандата на сегашния борд. Възнагражденията на всеки от тях е в размер на две минимални заплати.

По време на обсъждането на точката, беше направено и прието предложение номинираните да бъдат изслушани. В своето експозе, Татяна Тодорова не се ангажира с конкретни ангажименти и заяви, че ще може да представи свои виждания след като се запознае със състоянието на фирмата. След изслушването й общинският съветник Данчо Заверджиев направи процедурно предложение за прекратяване на изслушванията. То беше прието и на Ценка Лазарова не бе дадена думата.

2 коментара

  1. Чакат я да се върне от чужбина, за да и ги изплатят накуп!

  2. “… и Елеонора Бойкова, която отсъства от страната и на практика не може да изпълнява функциите си.”

    А получавала ли е редовно месечното възнаграждение като член на СД?

Comments are closed.