Pokrov2910141Във връзка с извършеното освещаване на храм “Въведение Богородично”, намиращ се в приземния етаж на новата катедрала в центъра на град Ловеч, Ловчанска Света Митрополия съобщава следното:

1. Храм “Въведение Богородично” е отворен всеки ден от 7:30 до 18:00. Входът към църквата е откъм южната страна на катедралния храм (откъм сградата на НТС).

2. Всяка последна неделя на месеца в храма ще бъде отслужвана архиерейска света Литургия от Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил. Света Литургия ще бъде отслужвана и на големите празници на Светата Православна Църква.

3. Всеки вторник от 17:30 ще бъде отслужван Акатистът към Пресвета Богородица.

4. От 4 ноември, вторник, там ще се премести богословският курс към Ловчанска Света Митрополия. Началото на занятията е от 18:00, непосредствено след Акатиста към Божията Майка.

2 коментара

  1. Абе смотаняк, кой те пита вярваш ли или не! Като не те натиска никой, за какво се обаждаш – гледай си там живота скапан и нещастен и се скрий в дупката си, мизернико! Не храма е сатанински, душата ти е сатанинска! Боклук! Пфу!

  2. Аз не вярвам света литургия да може да се отслужвана в сатанински храм. Който вярва да я посещава. Пък онези дето построиха храма на сатаната ми е чудно как може да ги имате за духовни водачи.

Comments are closed.