На 23.09.2020 г. , сряда, от 17.00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч ще бъде представен иновативен подход в изследване на млечна жлеза.

Людмила Зафирова, управител на фирма „Интер Бизнес 91” ЕООД – София, ще представи апарат BRASTER PRO, който служи за разпознаване на най-ранните симптоми на рак на гърдата. Апаратът използва метода на контактната термография, а данните от него се обработват с помощта на изкуствен интелект. С тази техника се работи вече в 40 медицински заведения и практики на територията на Република България.

Инж. Николай Боев, изпълнителен директор на фирма „Интер Бизнес 91” ЕООД – София, ще презентира различни видове високоефективни бактерицидни UVC – лампи от най-ново поколение – серията IKIS 2020, унищожаващи 99,9% от вируси (включително и COVID-19), бактерии и прочие микроорганизми за най-кратък времеви срок, произведени с елементна база на фирма PHILIPS.

Такива лампи вече са инсталирани и работят в редица болнични заведения, училища, детски градини, зали, общини, офиси и пр. в цялата страна. По време на презентацията ще има и демонстрация на апарата.

Поканват се лекари, журналисти и граждани.