Нови кметски наместници имат от 1 юли селата Скобелево и Горан, като двамата, заедно с досегашните, имаха среща на 30 юни с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. Сузана Христофорова Янчева (34 г.) сменя в Скобелево кметския наместник Милянка Петкова. Младата дама по професия е счетоводител, последно е работила за „СИК вендинг“ – Ловеч.

Петко Николов Петков (64 г.) поема село Горан, като встъпва на мястото на Надежда Петкова. Последната месторабота на Петко Петков е в Затвора -Ловеч, като е бил надзирател до 2016 г.

„Отивате на места, където здраво се е работило и се надявам да преодоляваме с вас каквито и трудности да имаме“, с тези думи кметът Корнелия Маринова се обърна към новоназначените. Тя припомни, че в тази дейност няма ден и нощ, няма празник и почивен ден, винаги трябва да си на разположения на хората.

На двамата оттеглящи се поради пенсиониране бяха връчени цветя и благодарствени адреси. В тях се отбелязва, че като представители на изпълнителната власт винаги са били близо до проблемите и грижите на хората. „Сега дойде моментът за нов етап в живота Ви. Изживейте го като нова младост, като период, пълен с много радости. Наслаждавайте се на всеки миг от живота, поставяйте си нови цели и се радвайте на близките хора!“, се казва в адресите, които бяха прочетени от Корнелия Маринова.

В отговор Надежда Петкова благодари, като подчерта, че винаги са чувствали подкрепата на Община Ловеч, на кмета и на присъстващите секретар на Общината Даниела Цанова и инж. Тони Паричев, директор Дирекция “Административно-правно и информационно обслужване”.