Стефан Вълдобрев покори ловешката публика при представянето на своята акустична версия на „Книга за песните“ на 17 юни вечерта в Художествена галерия „Проф. Теофан Сокеров“- Ловеч. С китара и книга, известният актьор изнесе покоряващ спектакъл от песен и слово. Освен че успя да развълнува публиката, той я накара да пее с него и даже да танцува.

„При мен първо дойде поезията още като ученик, после музиката, а по-късно театърът и най-накрая киното“, призна гостът. На срещата присъстваха и кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и заместник-кметът Венцислав Христов.

По-късно вечерта кметът Корнелия Маринова публикува пост във ФБ със следния текст:

„Стефан Вълдобрев – актьор, композитор, певец, режисьор, поет. Днес той представи пред възторжената публика в Ловеч своята първа книга с простото и непретенциозно заглавие “Книга за песните”. Да напише със същия успех Книга за филмите, Книга за театралните постановки, Книга за своите роли – с това публиката и нашата култура несъмнено биха били по-богати! Прекрасен!“

Книгата е увлекателен и искрен разказ за детството и зрелостта, както и затова как са се родили песни като „Холивуд“, „По-полека“, „Тази песен не е за любов“, „Обичам те, мила“ и други.

Припомняме, че на 11 май т.г. Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ изнесоха голям концерт по повод Празника на града.

„Ловеч е град с много положителна енергия, това се усеща още като влезеш в него“, каза пред публиката Стефан Вълдобрев.