policelch2003142От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 04.08.2015 г. от служители на РУ – Тетевен беше спрян за проверка велосипедиста Г. Г. 30-годишен от гр. Тетевен. При извършения оглед на местопризшествие, под седалката на велосипеда в найлоново пликче, се намери и иззе прегънато под формата на квадрат, станиолено фолио, в което се намери кафяво прахообразно вещество, реагирало при проведения полеви тест на наркотично вещество хероин, с бруто тегло от 0.7 грама.

По случая срещу същия е образувано досъдебно производство.

На 04.08.2015 г. около 18:00 часа на път ІІІ-307 км 3+600 е настъпило ПТП с материални щети и две леко ранени лица. Лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от правоспособния водач Ц. Ц. 29-годишен от с. Ъглен при движение с несъобразена скорост на ляв завой излиза в ляво извън пътното платно, като се блъска в бряг, след което се връща на пътното платно.

От ПТП са леко пострадали водачът и возещия се отпред пътник В. П. 37-годишен от гр. Луковит. Лицата са прегледани в МБАЛ – гр. Луковит и освободени за домашно лечение. Водачът е изпробван за алкохол, като пробата е отрицателна.

На 04.08.2015 г. около 19:00 часа в гр. Луковит е настъпило ПТП с материални щети и участник чуждестранен гражданин. Лек автомобил “Сузуки Витара” управлявян от правоспособния П. В. 57-годишен от гр. Плевен, при неспазване на дистанция, удря лек автомобил “Мазда 6”, управлявaн от правоспособния В. Б. от Република Украйна ,45-годишен.

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.