obsajdanestomatologiq1501151Данчо Заверджиев

След 25 години Ловеч вече не е същия град! Ловеч се събуди и не се страхува повече от кмета Казанджиев – стига толкова, казаха хората.

Това се случи вчера вечерта на общественото обсъждане за продажбата на стоматологията.

Минчо Казанджиев си е направил сметката без кръчмаря с продажбата на стоматологията! Стана ясно, че „номера“ на кмета с продажбата няма да мине, защото хората се събудиха и няма да го допуснат!

20 коментара

  1. “След 25 години Ловеч вече не е същия град! ”
    Е, това е вярно! Ловеч е съсипан.
    Действителността, субективното виждане и мечтите са неща различни. Но поне последните две са безплатни.

  2. Всъщност покупка на поликлиниката с потенциално последващо договаряне отваря “врата” към лятното кино и имота/е нагоре.
    В настоящата ситуация имотите около лятното кино практически са без работещ подход.
    Потенциално през топлата връзка където са зъботехниците, нагоре през сградата карето се отваря към България.
    Мдааа.. Просто си размишлявам… 😉
    Иначе има и място и за малка болница де!

  3. Към г-жа Иванова,

    защо да трябва да можеш да си позволяваш лечение. В Кардиолайф сега минаваш по клинична пътека и не плащаш нищо.

  4. Данчо, кого визираш като лъв, че нещо не виждам нито един?

  5. “…Боят настана, тупкат сърца ни…” Данчо, Данчо, ако чуваш тази песен в главата си сигурно получаваш неправилни факсове от кораба-майка. А там, повярвай, тази песен отдавна е забравена.

    1. Доколкото имам спомен зимата на 97-ма година се пееше тази песен в Парламента,
      аз много я харесвам и изпълнителите също, но моята песен е тази:

      “Къде си, вярна ти любов народна?
      …Кога свободата си ний доставим,
      кога си имената ний прославим,
      да видим всички мир тогас,
      и ний да викнем всички с глас,
      живейте православно,
      в България държавно.”

      Аз драги ми се боря за мир в законност свободно да живеем!

      http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/342.jpg?ver=1

  6. Искаш да кажеш събудиха се евнусите на герб.

    1. хахаха, ще отговоря с тона Ви: скриха се присъстващите снощи съветници на БСП и не подкрепиха кмета. Оставиха го на арената сам да го разкъсат лъвовете!

    2. Данчо, как да не се скрият – те нали са още в партизанските времена?! А това за лъвовете – нали знаеш кого са хвърляли на лъвовете? Само добрите християни. А като говорим за кмета – той ни на добър християнин ми прилича, нито на гладиатор.

    3. кървавото писмо, извинявайте, но на лъвовете са хвърляли хора, които са се провинили пред диктатора и сенаторите в древен Рим, а не само християните. Метафората тук е, че диктатора от една партия и неговите сенатори хвърлят на лъвовете непослушният кмет. Иначе казано, Брут и сенаторите убиват Цезар. Императора е мъртъв, да живее императора, ако ме разбирате, какво искам да кажа.

    4. “Императора е мъртъв, да живее императора, ако ме разбирате, какво искам да кажа.”
      Разбрахме те,но го кажи точно “…да живее ИМПЕРАТРИЦАТА”

    5. Историческата патетика не винаги е полезна. А снимката в линка е уникална.

      Throw them to the lions!

  7. Интересно т.н “Гражданин-медиатор” как издържа финансово себе си и семейството си , като не работи никъде и няма официални доходи. Може би от услужливо плюене в една или друга посока.

    1. Благодаря за коментара уважаеми Анонимен. Точно за това съм написал: „Ловеч се събуди и не се страхува повече от кмета Казанджиев”, защото снощи видях и чух повече от 10 граждани от Ловеч да изкажат без страх своето мнение различно от това на кмета. Хората вече на се страхуват да изказват мнението си публично. През последните 6 години аз изказвам мнението си публично и носейки отговорност за всяка казана дума от мен. Винаги говоря с факти и доказателства и не съм си позволил да критикувам, който и да е без да имам основание за това. Винаги съм изказвал мнението си по обществено значими въпроси и никога не съм се занимавал с клюки, лъжи и манипулации. И ако вие уважаеми Анонимен имате данни или знаете и твърдите, че аз имам незаконни доходи, то имате пълното право да сезирате съответните органи, които да ми потърсят отговорност. Няма да спра да изказвам свободно мнението си, да критикувам и да подавам сигнали за закононарушения от страна на овластената от нас месна власт, няма да напусна и Ловеч, какъвто и натиск да ми се оказва. Аз съм гражданин имам права и ще си ги защитавам, защото Конституцията и законите ми дават това право.

    2. Повече от 10 граждани!? Това са страшно много хора! Направо градът така се е събудил, че не виждам как ще заспи някога. Ще станем като Ню Йорк – градът, който никога не спи.

    3. кървавото писмо, Ню Йорк, град с 15 млн. население, има 10 общински съветници, Ловеч – 33-ма съветници. Без коментар!

  8. Защо пишете глупости? Защо подвеждате хората? Може би Вие самите се дразните от факта, че болшинството от гражданите на гр.Ловеч, искат да има и в тяхния град поне една съвременнна болница, както е в повечето български градове. Присъствалите на общественото обсъждане вчера, четейки Вашият коментар си задават въпроса как е възможно така нагло да лъжете. И за какво събуждане пишете? Като Вие все още спите и сънувате, че ще продължавате да заблуждавате хората.

    1. Може ли да се ограничим само до фактите, аз не Ви обиждам, че пишете глупости и лъжи. И няма да Ви търся съдебна отговорност, за това , че публично ме наричате “лъжец”. Аз само коментирам факти и събития, на които съм бил свидетел, това е мое право и моето лично мнение. Вие уважаема присъствахте ли снощи на обсъждането, защото аз бях там. И разбира се, че искам да има в Ловеч съвременна болница, аз не съм против това. Но не вярвам на едно предложение, което е само пожелание направено преди 10 месеца. Има ли инвестиционно намерение? Според мен няма такова, защото никой не знае, за колко лева ще е инвестицията, колко работни места се откриват, колко болни за една година ще се лекуват в тази болница (капацитета й). От септември месец миналата година е имало в общински съвет обсъждане по темата за продажбата поне 4-5 пъти и нито на едно от тези обсъждания така наречения инвеститор не се появи, за да заяви сериозно и отговорно намеренията си. Изненадах се, че го нямаше и снощи на обсъждането. Аз не чух да се изказва, а Вие чухте ли го? Изобщо дали е актуално инвестиционното намерение към днешна дата и кой може да каже дали инвеститора не се е отказал след 10 месеца. Живеем в трудни времена. След 10 месеца иска ли още инвеститора да инвестира? Той мълчи! Очаквах снощи да чуя, за да си съставя мнение, но за съжаление отношението на инвеститора към хората, за които ще прави съвременна болница е показател за намеренията му, след като не се яви публично. От всичко чуто от мен на обсъждането снощи съм си съставил мнението, че реален инвеститор НЯМА. И едва когато инвеститора излезе на светло, като е прието и каже: ДА, аз ще инвестирам и след една или две години в Ловеч ще има модерна болница, с такъв и такъв капацитет и толкова и толкова работещи в нея и инвестицията , която направя ще е за толкова и толкова лева аз ще приема сериозно един такъв инвеститор и ще помогна, доколкото мога това да се случи.

  9. Какви граждани, какво събуждане, Данчо! Интересът клати феса. Едни печелбари срещу други печелбари. За сметка на гражданите!

    1. Анонимке, ти беше ли на обсъждането, защото аз бях там и говоря това, което съм видял и чул. Кажи: Кои са печалбарите? И кое точно е за сметка на гражданите? Когато хора без страх стават и се изказват публично в защита на правата си срещу едноличното управление на кмета и това го правят без външна принуда, означава, че на хората толкова много им е писнало от кмета, че не ги е страх повече да изразят публично мнението си. Ето това според мен е СЪБУЖДАНЕ на Ловеч, защото през последните 6 години аз не съм бил свидетел на обществено обсъждане в Ловеч да има 150 човека и някой да се осмели да има различно от мнението от това на кмета.

Comments are closed.