“С огромно желание и енергия се захванах с тази предизборна кампания с едничката мисъл да направя всичко възможно, за да променя начина на живот на моите съграждани – обърна се към жителите на село Йоглав Радина Банкова, кандидат за кмет на община Ловеч. – Не ми харесват обезверените и изоставени хора, особено по селата, за които общината не проявява каквато и да е грижа. При обиколките ми в различните селища се натъквам на едно и също – неремонтирани пътища и улици, проблеми с питейната вода, липса на каквито и да е социални услуги, затворени магазини.

Хората в общината не виждат бъдещето си, младежите заминават, защото тук не намират възможност за професионална реализация, както и приемлива среда, в която да отглеждат децата си.

Приех предизвикателството да се кандидатирам за кмет, защото се чувствам един реализиран човек, с успешен бизнес, за когото е дошло време да поработи и за своите съграждани. Сигурна съм, че заедно с кандидатите за съветници от БСП ще бъдем един добър екип, който ще се справи с най – важните проблеми –  прилагането на нов модел на управление на общината, с преструктуриране  на всички дейности  в общинската администрация.

Ловеч не може да бъде повече един “загубен град” и сутрин от него да излизат автобуси с работници, които отиват в съседните общини. Нещата трябва да се променят и това можем да направим на тези избори – призовавам ви да гласувате за мен и за общинските съветници от БСП, а ние – обещавам ви – ще се захванем за работа”, допълни Радина Банкова.

Както в много други селища на общината, и в Йоглав жителите на селото споделиха своите проблеми, нерешени през последните години – некачествена е питейната вода, която поради завишеното ниво на нитрати не е препоръчително да се използва от малките деца. Болка на хората е и изграденото от по – възрастните читалище, което сега стои полуразрушено и заключено, тъй като няма средства за ремонта му. Много трудно се извършват и други ремонтни дейности, за които от общината трябва да обявят провеждането на обществена поръчка за няколко села заедно, а това отнема много време, понякога и години. Според жителите на селото, това би могло да се промени, ако имаше общинска фирма, която да извършва тази дейност.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“