vmrolovech1012141На 22 ноември 2014 година се проведе областна конференция на Общинските комитети от област Ловеч с цел избор на Областен комитет на ВМРО-БНД, съобщават от партията.

За председател на Областният комитет беше избран Даниел Сираков – председател на Общински комитет Троян. За негови заместници конференцията избра адв.Детелина Сотирова – председател на Общински комитет Ловеч и Боян Владовски – секретар на Общински комитет Троян. Николай Нечев – председател на Общински комитет Ябланица бе избран за секретар, а за касиер Поля Христова от Общински комитет Ловеч.

За членове на Областният комитет бяха избрани Петър Панчев – председател на Общински комитет Луковит, Гроздан Грозев – председател Общински комитет Тетевен, Младена Екова -председател Общински комитет Угърчин и инж.Тихомир Лилов – председател на Местна организация Троян. Конференцията продължи с избор на Контролен съвет. За председател на Контролния съвет бе избран Янислав Минковски от община Ловеч и членове Павлина Ганева – община Угърчин и Цветан Цветков – община Ябланица.

Гости на Областната конференция бяха Народният представител от Патриотичният фронт доц.Милен Михов и член на НИК на ВМРО и координатора за област Плевен и Ловеч Атанас Филчев. Доц.Михов запозна присъстващите с актуалните политически събития в страната и дейността на Патриотичния фронт в Народното събрание.