izbori209141Павлин Иванов

Избирателната активност в общината към 16.00 ч. е 39.11%, което означава около 17 500 човека. През изминалата седмица към 17.00 ч. активността на гласоподавателите в община Ловеч беше около 42%. Причината за разликата от около 3 процента вероятно е едночасовата разлика при паралелното отчитане.

В Брестово, Умаревци, Йоглав, Гостиня, Владиня и други села, активността е между 70 и 80 процента.

В град Ловеч много ниска е активността в секциите на квартал Бабаковец , където тя е около 30% средно. Във всички квартали на Ловеч активността е около или малко по-ниска от средната за общината – 39.11%.

6 коментара

  1. Проверете защо кандидат – кметът на Герб в с.Дойренци- Васил Генов стои през изборната секция и агитира.На първият тур отново е било същото!

  2. Извинявам се за допуснатата грешка! В Слатина активността е около 60%! Още веднъж се извинявам за подвеждащата и некоректно посочена информация!

  3. Комунистите са активни, както винаги, докато другите спят. После,без дори да са напълно събудени, псуват, махат след автобусите,заминаващи с децата им надалече и мислят,че някой друг е виновен. Жалко за любимия град!

Comments are closed.