СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ „ДУНАВСКИ ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ И РАЗВИТИЕ” И ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с реализацията на проект „Партньорство в управлението и повишаване взаимодействието между общинска администрация Ловеч, гражданското общество и бизнеса”, в изпълнение на Административен договор № BG05SFOP001-2.009-163-С01/22.01.2019 г. за безвъзмездна финансова помощ, финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, Ви информираме, че в рамките на проектна дейност 8 „Информационна кампания за осведомяване за възможностите и насърчаване на участието на гражданското общество в процесите по формулиране, изпълнение и мониторинг на публични политики“ се проведе комуникационно събитие на тема „Инструменти, механизми и възможности за участие на гражданското общество в процесите на формулиране, изпълнение и мониторинг на публични политики“.

Презентационните материали от проведеното комуникационно събитие са публично достъпни на адрес: www.grazhdanilovech.eu/index.php/activities/activity8/

Изработените в рамките на проектна дейност 8 „Информационна кампания за осведомяване за възможностите и насърчаване на участието на гражданското общество в процесите по формулиране, изпълнение и мониторинг на публични политики“ информационно комуникационни рекламни материали са ваше разположение в сградата на община Ловеч. Материалите се предоставят безплатно.


Този документ е създаден в рамките на проект „Партньорство в управлението и повишаване взаимодействието между общинска администрация Ловеч, гражданското общество и бизнеса”, в изпълнение на Административен договор №BG05SFOP001-2.009-163-С01/22.01.2019 г. за безвъзмездна финансова помощ, финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи Сдружение „Дунавски център за обучение и развитие“ и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.