romituhli1408141Павлин Иванов

Наш читател ни изпрати снимки на роми, които и днес доразрушват бившият Хлебозавод. На снимката ясно се вижда номера на каруцата – 0045 гр. Ловеч, с която днес се извозват тухли и строителни материали от сградата.

Само за последните две седмици това е втори случай на кражба на материали от бившата гордост на град Ловеч – местния Хлебозавод.

Според очевидци, откраднатите от обекта тухли се дават на магазин за строителни материали, които се намира точно срещу Хлебозавода.

На 25 юли 2014 г. в 14.02 часа е подаден сигнал за кражбата, но гражданинът въпреки търпението си, не е дочакал идването на полиция и няма информация дали органите на реда са реагирали на сигнала или не.

Въпросът е много прост: До кога каруците и техните собственици ще вършеят из града, независимо дали опустушават липите, дали крадат тухли и разрушават сгради, дали изравят кабелите от земята …

ДО КОГА?

 А дано, след като има снимка с номера на каруцата натоварена с крадени тухли, някой най-после да се вземе в ръце и да вземе необходимите мерки!

14 коментара

  1. То да беше само това… колко още поразии правят и никой нищо не прави.. ами тези , които ежедневно ни висят под прозорците и превръщат всичко около тях в един огромен катун… хайде стига вече, майките не могат да оставят децата си да играят, защото непрекъснато се мъкнат сополиви циганчета , които закачат децата им ,, хвърлят камъни по тях и какво ли още не .. и пак нищо, защото ЦИГАНИНЪТ е с привилегии. ДО КОГА? ? ?

  2. Запитайте сена кого е Продаден и кой го Фалира . не са виновни циганите .той няма собственик—

  3. Запитайте сена кого е Продаден и кой го Фалира . не са виновни циганите .той няма собственик—

  4. Е, как да се намесят институциите , като циганите са сигурният електорат на сегашните управленци на стойност 20-30 лв. на калпак, по избори? Да не им е изпила кукувица акъла, че да си притесняват хората?

  5. берат си малко тухли те

  6. Къде сте ченгета? За какво взимате пари от данъци, да се правите на бабаити пред беззащитни хора и да пазите циганите и бандитите ли?!

    Слуги нещастни, един ден като си ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ, ще бъдете съдени за национално предателство, заедно с всички комунисти, демократи и масонски изроди!

    Иначе благодарете на организации като Антибългарския Хелзински комитет, който вече има правомощия да командва полицията. Затъва народа в простотия и чалгаджийска цигания, има ли още Българи, които искат да са свободни?

    1. Не само БХК а всичко свързано с правата на човека работи за благото на страдащия от комунистическо полудяване. За целта в тази организация всички се слагат със подходящите конкурси за супер неграмотни. Да не показвам какви кореспонденции съм водил с тях, че …..

  7. Е коя институция да реагира, нима не видите какво се случва с кметовете които им реагират?

    За тях няма закони, те са специални и ние трябва да ги “интегрираме”.

  8. Те си взимат, то не е кражба.

  9. а, преди тях някой поинтересува ли се кои го опоскаха?

    1. Да имало е интерес ама само от ония които го опоскват и от ония дето знаят, че не трябва да им пречат. .

  10. набрали са си малко тухли 🙂

    1. Искаш да кажеш, че това се отнася само за тази каруца. Ами като се учат да плячкосват понеже никой не ги спира и това ли е смешно?

Comments are closed.