Вчера, на сцената  на площад “Тодор Кирков” в Ловеч, Коалиция “БСП за България” закри предизборната си кампания. “Уважаеми съграждани, предстои ни избор на стопанин на нашия град за следващите четири години, обърна се към ловчалии, дошли на площада, водещия на срещата. – Много важно е не само кой ще е той, но и какъв е – умен и работлив, смел и честен, искрен и почтен, готов да работи за хората в Ловеч. Искам да ви представя едно смело и мъжко момиче, което се е кандидатирало да бъде наш кмет. Тя е родена тук, учила е тук, отраснала е в Ловеч и след завършване на висшето си образование се е върнала отново в Ловеч, за да работи тук. Представям ви кандидата за кмет на община Ловеч Радина Банкова!”.

“Искам да благодаря на всички вас, които сте дошли тази вечер на площада, щастлива съм, че сме заедно и че всички вие имате куража и желанието да се борите за едно по – добро бъдеще на Ловеч! При срещите си с вас през този месец аз не давах обещания, водих открита и честна кампания, без инсинуации и обвинения. Исках да чуя вашия глас, видях в очите ви страха от неизвестното бъдеще, недоверието, което носите в себе си.

Искам да ви дам надежда, че нещата ще се променят и аз с делата си ще доказвам всеки ден, че Ловеч може да се възроди, че Ловеч може да бъде един прекрасен град за живеене – за нас и за децата ни. Всичко, което видях по време на кампанията, ме кара да се съпротивлявам на разрухата, на безверието, на това, че възрастните хора са забравени по селата. Това не бива да продължава така! Не вярвайте на лъжи, промяната е възможна. Ако ми се доверите, готова съм да работя за нашия град, за бъдещето на Ловеч и ви казвам – заедно можем да направим всичко това!”.

На сцената застанаха и кандидатите за общински съветници от Коалиция “Бъдеще за България”, от името на които Радина Банкова заяви : “Това сме ние – един екип, който ще се бори за победата  на изборите в неделя! Искаме да останем тук, искаме да живеем тук, искаме да работим за този град, искаме бъдеще за Ловеч! Подкрепете ни!.”

              Габриела Дамянова, най – младият член на БСП, номер 23 в листата на кандидатите за общински съветници, категорично заяви, че няма какво повече да се чака – нищо добро не се е случило пред последните 30 години, затова всички заедно трябва да се заемем да поправим нещата. “Мечтая да живея в красив, подреден град, ние младите сме заредени с надежди и сме готови да работим за своя град! Приканвам ви да подкрепите Радина Банкова и да гласувате за нея – тя е доказала, че е ангажирана с проблемите на Ловеч и може да работи за решаването им заедно с нас, младите хора, за нас – младите!”, завърши емоционалното си слово Габриела Дамянова.

Вечерта продължи с голям концерт, пред сцената на площада се извиха хора.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“