Вендинг машина поставена на ул.«Ген. Карцов» в Троян е била разбита в нощта на 02 срещу 03 януари. По данни на собственикът на устройството липсва монетник със сумата от около 100 лв. Работа по случая продължават служители на РУ Троян, образувано е досъдебно производство.

На 03 януари на територията на град Троян и град Угърчин са проведени полицейски операции по широкообхватния метод, в хода на които служители на РУ Угърчин са проверили 23 МПС и 26 лица, съставили са 2 акта по ЗБЛД и 1по КЗ, а полицаи от РУ Троян са  извършили проверка на 22 МПС и 22 лица, като за установени нарушения са съставили 8 глоби с фиш и 1 акт.

На 03 януари около 08.30ч. на пътя с.Орешак-гр.Троян, товарен автомобил «Дачия Логан» управляван от 19-годишен младеж след спукване на гума е загубил контрол над управлението, напуснал е пътното платно и се е ударил в мантитинела. Водачът е прегледан в болнично заведение след което е освободен за домашно лечение, пробата му за алкохол е отрицателна.

31-годишен мъж от с.Градежница е задържан за срок от 24 часа в РУ Тетевен по подозрение, че около 20.00ч. на 03 януари е счупил предно панорамно стъкло на лек автомобил «Ауди А3», паркиран пред частен дом в селото. По случая е образувано досъдебно производство.