police1103141В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който от селскоспопанска постройка в с.Лисец е отнел меден казан с вместимост 120л., меден капак и лула.

Ловешки районен съд наложи глоба на стойност 300 лв. на 20-годишен троянчанин, който е установен от полицията в Ловеч, като един от участниците в групово нарушение на обществения ред по време на футболната среща между отборите на ПФК “Литекс” и ПФК “Левски”, проведена на 08.12.2015г. На лицето е съставен и акт по чл.21 от ЗООРПСМ.

На 06.02.2016г. около 17.15ч. на ул.”Васил Петлешков” в гр.Ловеч е спрян за проверка л.а. “БМВ 325” с германски регистрационни табели и управляван от 32 годишен мъж от с. Горан. Установено е, че МПС е обявено за ОДИ на 17.02.2015г. от властите в Германия. БМВ-то е иззето с протокол за доброволно предаване, а за случая са уведомени Окръжна прокуратура-Ловеч и ДМОС-София.

На 06.02.2016г. около 12.00 ч. на път III-305 на разклона за с.Ъглен, товарен автомобил “Мерцедес 207” управляван от 37 годишен мъж от с.Петревене не спира на пътен знак “Б2” , отнема предимството и се блъска с движещия се по път с предимство лек автомобил “Пежо 206”. В резултат на удара леко пострадали са 25-годишен водач и 23-годишна пътничка от «Пежо»-то. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.

На 07.02.2016г. около 17.25ч. на пътя с.Микре- гр.Ловеч, л.а. «Шкода Фабиа» управляван от 28 годишна жена от гр.Ловеч, при излизане от десен завой напуска пътното платно и се обръща в низходящ скат. В резултат на произшествието със счупена ръка и ключица е 6 годишното дете на жената. Пробата за алкохол е отрицателна, а по случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Ловеч е започнато бързо производство срещу П.С.-42 годишен от гр.Ловеч, който е държал в собствения си лек автомобил пушка и 32бр. патрони, калибър 7.62х39, без да притежава необходимото разрешение.

1 коментар

  1. Главният прокурор Сотир Цацаров е внесъл искане в Народното събрание за сваляне на имунитета на депутата от ГЕРБ Иван Миховски, съобщи пресцентърът на прокуратурата. Причината е, че Софийската градска прокуратура проверява дали Миховски е причинил средна телесна повреда при катастрофа.
    Събраните до момента данни показват, че народният представител е извършил престъплението. Според прокуратурата на 2 февруари (2015 година, бел. моя, дебелака) вечерта в град Троян Иван Миховски поради несъобразена скорост блъснал с колата си пешеходка, която пресичала на кръстовище.
    Депутатът причинил средна телесна повреда по непредпазливост, пише още в съобщението. Жената е с “фрактура на горно и долно рамо на дясно пубисна кост, довело до трайно затруднение на долните крайници за срок около 3-4 месеца”.
    Полицията е извършила проверка за алкохол, като дрегерът е отчел – 0.48 промила. Иван Миховски има съставен акт, подписан от него без възражения. Тъй като той е народен представител, има пречка за започване на наказателно производство.

    ………………………………………
    Само да попитам. След като сте знаели за осрания задник на кандидата защо не го “пропуснахте” и не вкарахте на мястото на Маринова в парламента някой, който не е разследван за “евентуално” извършено престъпление? ГЕРБ? С какво представителите ви са по-различни от пияницата-депутат?

Comments are closed.