obshtina301111ОБЯВА за приемането на план-сметка за разходите през 2016 год., необходими за предоставяне на услугите по сметосъбиране, сметоизвозване, поддържане на депа за отпадъци и чистота на обществени площи в 34-те населени места в Община Ловеч и гр. Ловеч.

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на план-сметка за разходите през 2016 год., необходими за предоставяне на услугите по сметосъбиране, сметоизвозване, поддържане на депа за отпадъци и чистота на обществени площи в 34-те населени места в Община Ловеч и гр. Ловеч.

Проект на план-сметка на Община Ловеч за 2016 година е публикуван на интернет страницата на общината www.lovech.bg и ще е на разположение в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на общината.

Мнения, препоръки и предложения, свързани с на план-сметка за предоставяне на услугите по сметосъбиране, сметоизвозване, поддържане на депа за отпадъци и чистота на обществени площи в 34-те населени места в Община Ловеч и гр. Ловеч за 2016г., можете да отправяте на адрес: гр. Ловеч, ул.“Търговска“ №22, стая 201

електронни адреси: obshtina@lovech.bg , georgi.ninov@lovech.bg

Телефон за контакти: 068/688262

Всички документи могат да се изтеглят от ТУК

2 коментара

  1. Веднага мога да предложа в централната пешеходна зона на Ловеч да се почистват кошчетата вечер за да не разнасят кучетата хартиите по целия площад.

Comments are closed.